Haberler

OMÜ'de 'Minimal İnvaziv Cerrahi Web Sempozyumu'

Güncelleme:

OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı, ulusal ve uluslar arası katılımcıların yer aldığı "Minimal İnvaziv Cerrahi Web Sempozyumu" düzenledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı tarafından ulusal ve uluslar arası katılımcıların yer aldığı "Minimal İnvaziv Cerrahi Web Sempozyumu" düzenlendi.

Sempozyum düzenlemesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Burak Tander ve Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın tarafından yürütüldü. Sempozyumun açılış konuşmasını Doç. Dr. Burak Tander yaptı. Konuşmanın ardından sempozyuma geçildi. Web sempozyumu, internet üzerinden izlenebilecek ve Tıp Fakültesi Pembe Salon'da, 10-17 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Sempozyumda konuşmacı olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nden Prof. Dr. Münter Haddad ve İngiltere'den Prof. Dr. Oliver Münsterer, Türkiye'den de Prof. Dr Aydın Yağmurlu ve Prof. Dr. Baran Tokar katılacaklar.

Sempozyumla ilgili olarak Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, bu tür sempozyum, panel, kongrelerin akademik gelişim için önemine vurgu yaparak, Tıp Fakültesi'nin her alanda olduğu gibi bilimsel toplantılar konusunda da tıp fakülteleri arasında ön sıralarda olduğunu söyledi. Şahinoğlu, bu programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen, başta Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rıza Rızalar ve diğer öğretim üyelerine teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Haydar Şahinoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title