Haberler

Okul Koridorlarına Galeri ve Kütüphane Açtılar

Güncelleme:

Eyüp Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi, tüm İstanbul'a örnek olacak bir projeyi hayata geçirdi.

Okul koridorlarının pozitif anlamda değerlendirilmesi ve daha yaşanabilir, eğitim amaçlı olarak düzenlenmesiyle ortaya çıkan proje için hem öğretmenler hem de öğrenciler birlikte çalıştı.

Proje çerçevesinde 1. kat koridoru, kulüp panoları, üniversite tercihleri ve rehberlik hizmetleri çalışmalarının tanıtıldığı bir birim haline getirildi. 2. kat koridoru sanat galerisi, 3. Kat koridoru ise kütüphane yapıldı.

Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi'nin okul koridorlarını çok daha verimli ve aktif bir hale getirerek gerçekleştirdiği projenin açılışı ise bugün gerçekleşti. Açılışa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demirkaya Aygün, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan İsmail Kavuncu, "Yaklaşık 14-15 saat aktif eğitim verilen okullarımızda bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin çok güzel olduğunu" belirterek, "Umarım diğer okullarımıza da örnek olur. Biz de sürekli gençlerimiz ve çocuklarımızla ilgili projeler üretiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, ne kadar okurlarsa ne kadar çok donanım sahibi olurlarsa geleceğimiz o derece garanti altına alınmış olur. Ben başta müdire hanım ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm lise öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Başkan açılışın ardından lise öğrencileriyle voleybol da oynadı.

Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin 2. Kat koridorunda oluşturulan sanat galerisinde, öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyan eserler sergileniyor.

3. kattaki kütüphane, ise öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebileceği bir şekilde düzenlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu İstanbul Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title