Haberler

Oka Yılın Son Toplantısını Tokat'ta Yaptı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2018 yılının son toplantısı, ilk kez OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleşti.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2018 yılının son toplantısı, ilk kez OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleşti.

OKA Aralık ayı toplantısı OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'nın başkanlığı ve ev sahipliğinde Samsun Valisi Osman Kaymak, Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Tokat'ta gerçekleştirildi.

OKA Dönem Başkanı Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı toplantıda yaptığı konuşmasında, "Bu benim katılabildiğim ilk yönetim kurulu toplantısı olduğu için müsaadenizle bir hususu ifade etmek istiyorum. Bilindiği üzere son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği görevine atandım. Bizden önceki Tokat Valisi Sayın Ömer Toraman Kütahya Valisi olarak atandılar. Aynı şekilde, önceki Çorum Valimiz Necmettin Kılıç Mülkiye Başmüfettişi olarak ve Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi 'de Çorum Valisi olarak atandılar. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu toplantımızda kalkınma ajansımız tarafından 2018 yılında uygulamaya konulan mali destek ve teknik destek programları ile 2019 yılında ajansımız eliyle veya onun destekleriyle diğer kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte bölgemizin gelişmesine katkı sağlamak üzere yapılması planlanan diğer çalışmalar hakkında istişarelerde bulunacağız. Bugün toplantımızda ayrıca, halen uygulanmakta olan mali destek programları ile fizibilite desteği, teknik destek programı ve devam eden güdümlü projelerimizin uygulama süreçleri ile dört ilimizde bulunan Yatırım Destek Ofislerimizin çalışmaları da ele alınacaktır. Elbette bu konularda varsa yaşanan aksaklıklara ilişkin alınması gereken tedbirler de görüşülecektir" dedi.

Toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Salih Yıldırım, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Tokat TSO Başkanı Dr. Ali Çelik, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve diğer üyeler katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya Balcı Tokat Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title