Haberler

Öğretmen eşine verilen ceza Tanju Özcan'ı küplere bindirdi: Tepemin tasını attırmayın, zavallılar

Güncelleme:

Son dönemlerde mültecilerle ilgili yapmış olduğu çıkışlarla adından söz ettiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle öğretmen eşi için müfettiş gönderilmesi ve akabinde ceza verilmesine sert sözlerle tepki gösterdi. Özcan, yaptığı açıklamada "Yiğit olun mert olun. Tepemin tasını attırmayın. Zavallılar. Siz hala Tanju Özcan'ı tanıyamamışsınız" ifadelerine yer verdi.

Mültecilerle ilgili tutumu ve söylemleri nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle öğretmen eşine ceza verilmesine sert sözlerle tepki gösterdi.

EYLÜL AYININ İLK TOPLANTISI YAPILDI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün gerçekleştirilen Bolu Belediyesi eylül ayı meclis toplantısının ilkine başkanlık etti. Özcan, eşine yönelik soruşturma hakkında bu toplantıda açıklamalarda bulundu. Özcan toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çocuk gelişimi öğretmeni olarak görev yapan eşi Meral Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle müfettiş soruşturması geçirdiğini ve kınama cezası aldığını söyledi.

EŞİNİN PAYLAŞIMLARINI GÖSTERDİ

Eşinin paylaşımlarının çıktısını meclis üyelerine gösteren Özcan, "Sürekli soruşturma geçiriyoruz. Ankara'daki bazı zavallılar korkutacağını zannediyor. Ama beni üzen, kahreden bir konuyu anlatmak istiyorum. Benimle uğraşıyorsunuz, benim sözlerim rahatsız ediyor. Eşim öğretmen. Eşime müfettiş gönderiyorlar. Eşimden ne istiyorsunuz? İki tane uyduruk paylaşım yüzünden kınama cezası veriyorlar. Gözdağı veriyorlar. Kardeşim benim eşimle niye uğraşıyorsun? Kim uğraşıyor?" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILAMASI ÇOK DOĞAL"

Meral Özcan'ın yaptığı paylaşımlar hakkında bilgi veren Özcan, "Covid döneminde Sayın Cumhurbaşkanı 10 TL'niz yeter diye bir bağış kampanyası başlatmıştı. Sarayın şatafatını gösteren bir paylaşımı paylaşmış. Türk eğitim sistemi ile ilgili bir paylaşım yapmış. Bir de Kılıçdaroğlu ile resmi varmış eşimin. Ben de varım o resimde. Kılıçdaroğlu, benim genel başkanım. Bolu'ya eşli olarak gelmiş, tabi ki biz de eşli olarak karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

"KAÇTIĞIM YOK, GELSİNLER BENİMLE UĞRAŞSINLAR"

"Eşimle uğraşmaya devam ederlerse iş farklı noktalara gider" diyen Özcan, "Şu iki tweet yüzünden beni sindirmek adına eşimle niye uğraşıyorsunuz? Sedat Peker'in eşine ve çocuklarına bir saygısızlık yapıldı diye adam dünyayı ayağa kaldırdı. Bu hadsizliği kimse yapmasın. Ne yapmak istiyorsunuz? Buradan uyarıyorum. Eşimle uğraşmaya devam ederlerse iş farklı noktalara gider. Benim bir yere kaçtığım yok. Gelsinler benimle uğraşsınlar" diye konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Tanju Özcan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500

Yorumlar (7)

CEZA :

bu kendini Rockefeller ailesinin başkanı falan mı sanıyor

117
175
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

yok, kendini öyle sanan biri var zaten

yanıt115
yanıt50
Osman Tokgonul:

Az daha sabır başkan . Az kaldı ...

136
141
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Ne için az kaldı, boş konuşan ve düşünenlerin gördükleri hayallerin sonu için mi.

yanıt8
yanıt6
seyfullah aydın:

meydanı boş bulan elindeki imkanları suistimal edercesine kullanıp sağa sola saldıranlar bir seneden az kaldı o günü sabırla bekliyoruz

90
61
yanıtYanıtla
Dentgeatio :

Az kaldı diyenler :)) yapmayın daha çok üzülürsünüz

11
18
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Ben bu beklenti içinde olanları seçimden sonra da burada görmek istiyorum.

4
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title