Haberler

Öğrenci Kavgası Kanlı Bitti: 3 Yaralı

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde İki Öğrenci Arasında Yaşanan Tartışma Ailelerin de Karışmasıyla Kanlı Bitti. Çıkan Kavgada 3 Kişi Yaralandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde iki öğrenci arasında yaşanan tartışma ailelerin de karışmasıyla kanlı bitti. Çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

İki öğrenci arasında çıkan sıra tartışmasının ardından, aileler arasında okul önünde bıçak ve sopalı kavga çıktı. Kavgada, 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Polisin araya girerek yatıştırdığı kavgada yaralananlar Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavgaya karışanlar polis tarafından yakalanarak ifadeleri alınmak üzere ilçe polis merkezine götürüldü.

Kavgadan sonra Ergani Kaymakamlığı önünde toplanan grup, İlçe Kaymakamı Enver Ünlü ile görüşmek istediklerini belirttiler. Hükümet Konağındaki görevli polisler tarafından yatıştırılan aileler şikayet için İlçe Emniyet Müdür Vekili Baş komiser Levent Yazıcı ile görüştü. Çocuklarının can güvenliğinin olmadığını savunan aileler, "Çocuklarımızı eğitim için köyden ilçeye okula gönderiyoruz ancak bazı öğrenciler tarafından taciz ediliyorlar. Çocuklarımızın can güvenliği kalmadı. En son çıkan bu kavgada muhtarımızın oğlu yaralandı. Çocuklarımızı nereye götürelim ki? Dayak yemesinler diye okuldan mı alalım onları? Yetkililerden yardım istiyoruz" diye tepki gösterdiler.

(ET-ZG-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title