Haberler

O Şimdi Mahkum Filmi

O Şimdi Mahkum filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. O Şimdi Mahkum filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Askerlik bitmiş, iki yıl sonra… Oldukça başarısız bir iş kariyeri olan Levent (Levent Kazak) “O ŞİMDİ MAHKUM” adında bir sitcom senaryosu yazıp, başrolü oynamasını istediği Athena grubunun solisti Gökhan’ın peşine düşer. Büyük bir aksilik sonucu başları belaya giren iki arkadaş hiç alışık olmadıkları bir dünyanın içine, hapise düşüp, verildikleri koğuşta eski arkadaşları Karlıdağ (Yavuz Bingöl) ile karşılaşır. Ve bir anda kendilerini yeraltı dünyasının bir hesaplaşması içinde bulurlar. Kahramanlarımız, bazen soluk kesen bir maceranın, bazen gözleri dolduracak bir hüznün, bazen kahkahaların, bazen de yüreğinizi hoplatan bir hikayenin içine girerler. Yeraltı dünyasının Numan abisini dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal canlandırdı. Sağkolu Sadık Kazım’ı Erkan Can, Koko Niyazi’yi Zafer Algöz, sevgilisi Katerina’yı ise Fadik Atasoy oynadı. Karlıdağ’ın sevgilisi Suzan’ı Ayça İnci, Suzan’ın kocasını Menderes Samancılar (Osman), Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un sevgilisini Melisa Sözen, Numan’ın baş düşmanlarını ise, Ali Atay (Gürgen Çiftgör) ve Özbek Yıldız (Sürmeli) canlandırdı.

Yönetmen: Abdullah Oğuz

Senaryo: Levent Kazak

Oyuncular: Abdülkadir Fıçıcı, Erkan Can, Ali Atay, Fadik Sevin Atasoy, Zafer Algöz

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: O Şimdi Mahkum

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 120 dk.

Resmi Sitesi: www.osimdimahkum.com

Dağıtıcı Firma: Green Pine Studios

Vizyon Tarihi: 15.04.2005

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128250 Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title