Haberler

    Nürnberg'te Birlik ve Beraberlik İftarı

    EYÜP Sultan Camii'nin parkında kurulan ramazan çadırında düzenlenen programda, Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, DİTİB Eyalet Birliği Kuzey Bavyera Bölge Başkanı ve Eyüp Sultan Camii Başkanı Hasan Aslan, SPD Eyalet milletvekili Arif Taşdelen, Din Hizmetleri Ataşe Vekili ?emsettin Arslan,...

    EYÜP Sultan Camii'nin parkında kurulan ramazan çadırında düzenlenen programda, Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, DİTİB Eyalet Birliği Kuzey Bavyera Bölge Başkanı ve Eyüp Sultan Camii Başkanı Hasan Aslan, SPD Eyalet milletvekili Arif Taşdelen, Din Hizmetleri Ataşe Vekili ?emsettin Arslan, Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Mahir Kalfa, Muavin Konsolos Ünat Atçalıoğlu, MÜSİAD Bölge Başkanı Emin Bayram, Başkan Yardımcısı Niyazi Koç, Uluslararası Demokratlar Birliği (UİD) Kuzey Bavyera Bölge Başkanı Yılmaz Deliduman, Fürth Belediye Meclis üyesi Ayhan Yeşil, FDP Eyalet Milletvekili adayı Bülent Ekrem, THY Nürnberg Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. İftar Programı'nda mülteciler de unutulmadı. Davetlilerin yanında çadıra gelen mültecilere cemiyet görevlileri tarafından iftar ikramında bulunuldu.

    İftar programı, Din Hizmetleri Ataşeliği Büro Görevlisi Cevdet Akan tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerle başladı. Kardeşlik ve paylaşma ayı olan ramazan hakkında tavsiyelerde bulunan DİTİB Eyalet Birliği Bölge Başkanı Hasan Aslan, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine de dikkati çekerek, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi. STK'lara birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda büyük görevler düştüğünün altını çizen Başkonsolos Yavuz Kül de bu etkinliğin tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşşekür etti.

    Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül

    Ditib Kuzey Bavyera Eyalet Başkanı Hasan Aslan

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Eyüp Sultan Camii Hasan Aslan Nürnberg Bavyera Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title