Haberler

NOSAB Müteşebbis Heyeti Yeniden M. Fikri Ünal Dedi…

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı.

NOSAB Müteşebbis Heyeti toplantısında, NOSAB Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal'la devam edilmesi kararı alındı.

2017-2018 Dönemleri için yeniden NOSAB Başkanı seçilen Mehmet Fikri Ünal Müteşebbis Heyet Üyeleri'ne teşekkür ederek NOSAB Yönetimi olarak yeni dönemde de çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.
Mehmet Fikri Ünal da yeni dönem için, Sanayicinin önünü açacak, rekabet gücünü arttıracak çalışmalar başta olmak üzere, Yeni İdari Bina'nın hizmete girmesiyle sanayiciyle daha fazla bir araya geleceklerini dile getirdi.

Başkan Mehmet Fikri Ünal yeni dönemde; ilave arıtma yatırımının başlanacağını, hızlı internet ve haberleşme için alt yapı çalışmalarının tamamlanacağını, eğitim ve seminerlere önem verileceğini, bu yıl faaliyete geçecek kreşle birlikte Sanayi Bölgesi Fabrikalarında ki kadın çalışanların çocuklarına eğitim ve bakım hizmeti verileceğini söyledi.
Nosab Başkanı Mehmet Fikri Ünal Meslek Lisesi projesinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Fikri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title