Haberler

Nike Halı Saha Ligi'nde İHL'nin Başarısı

Güncelleme:

Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi spor dalındaki başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen lise ve üniversiteli gençler nike halı saha liginde Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkiye şampiyonasına katılmak üzere İstanbul'a gidecek.

Nike liselerarası futbol turnuvasında finale kalan ve finalde Spor Lisesi'ni 2 -0 yenerek il birincisi olan Elazığ Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi futbol takımı Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Cengiz, futbol turnuvasında takımın şampiyon olacağına inandıklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen lise ve üniversiteli gençler nike halı saha liginde futbol takımımız başarılarıyla adından söz ettiriyor. İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası için takımımız çalışmalarını sürdürüyor. Bizlere bu başarıyı sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve takımdaki öğrencilere şükranlarımı sunuyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elazığ Merkez İstanbul Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title