Haberler

'Nasıl Geçti Habersiz' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Tiyatro Sanatçısı Volkan Severcan'ın 'Nasıl Geçti Habersiz' konulu fotoğraf sergisi, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Tiyatro Sanatçısı Volkan Severcan'ın 'Nasıl Geçti Habersiz' konulu fotoğraf sergisi, kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışını SGK Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca'nın yaptığı sergi, bir hafta sürecek.

Tiyatro Sanatçısı Volkan Severcan'ın 'Nasıl Geçti Habersiz' konulu fotoğraf sergisinin açılışı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'nda SGK Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Kuruca, açılış öncesi yaptığı konuşmada, "Kendi geleneklerimiz açısından baktığımızda yaşlılar bir zenginliktir. Bu zenginliğin farkına vardığımız sürece ülkemiz zenginlik bulur. Bir ülkenin değerlendirilmesi maddi imkanlarıyla değil toplumda yaşlılar, çocuklar ve bakıma muhtaç olanlarla ne kadar ilgileniyorsanız bununla ölçülecektir" dedi. Gelişen toplumlarda bazı değerlerin kaybolduğuna işaret eden Kuruca, bu gerçeğin Türkiye için de geçerli olduğunu ifade etti. Yaşlılara kurumsal anlamda önem verilmesi gerektiğine dikkati çeken Kuruca, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun son 10 yıl içinde yaptığı faaliyetlerde önem verdiği hususlara ilişkin bilgi verdi.

Kuruca, "SGK gönüllüleri de bu yönetim anlayışı içinden çıkmış bir gruptur ve bu grubun en önemli özelliği bağımsız olmasıdır. Yapmış oldukları bu tür küçük sosyal etkinliklerle kurumumuz içerisinde ve dışarısında çok önemli bir yer aldılar" şeklinde konuştu.

SGK Başkan Yardımcısı Kuruca ve serginin ev sahibi tiyatro sanatçısı Severcan, açılış sonrası sergi alanını gezdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Volkan Severcan Mustafa Kuruca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title