Haberler

Müzisyenleri Döven Çiğ Köfteci Ali Usta, Bu Kez Küçük Çocuğa Bağırdı

Güncelleme:

Şarkı söyleyen gençleri döverek büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez de küçük çocuğa bağırdığı video ile çok konuşuldu.

Şarkı söyleyen gençleri döverek büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez de küçük çocuğa bağırdığı video ile çok konuşuldu.

"UMARIM CEZANI BULURSUN"

Geçtiğimiz günlerde şarkı söyleyen gençlere tokat atmasıyla büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez küçük çocuğa bağırdı. "Babama da çiğ köfte verir misin?" diyen küçük çocuğa "Yürü git l.n" diye bağıran Ali Usta bu hareketiyle sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti. Ali Usta'nın videosunu izleyen bir sosyal medya kullanıcısı, "Şarkı söyleyen çocukları dövdükten sonra şimdi de ufacık çocuğa bağırıyor. Olacağı buydu. Umarım bir gün cezanı bulursun." yorumunu yaptı.

Müzisyenleri Döven Ali Ustadan Bu Kez De Küçük Çocuğa Bağırdı

MÜZİSYENLERE BAĞIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde çiğ köfteci Ali Usta'nın önünde görüntü çekip sosyal medyada paylaşmak isteyen gençler istemişti. Arkadaşları kayıttayken onlarda gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan gençlerin yanına Ali Usta gelerek kafalarına vurmuştu. Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuştu.

Müzisyenleri Döven Ali Ustadan Bu Kez De Küçük Çocuğa Bağırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (213)

adanus:

bu tip insanları şımartan sizlersiniz aşağı çeken yine sizlersiniz adam kazandığı paralar kendine kaldı insanlarda konuştuğu kendine kaldı

18
3
yanıtYanıtla
baba:

adanus ismi bana yabancı gelmedi hocam senin şalgam ile bi alakan var mı :D

yanıt0
yanıt0
enver mercancı:

bu adam çok güzel dayak yiyecek. . . . çok azdı

16
0
yanıtYanıtla
Nihat:

Bu şahısa esnaf değil diyenler; adam insan değil ki esnaf olsun.

16
0
yanıtYanıtla
mustafa:

arkadaş kafayı yicem bizde esnafız müşterinin nerdeyse yalanmadık yerini bırakmıyoz, adam etmedik hakaret bırakmıyor ama insan kaynıyor dükkanı, acaba bizmi hatalıyız, atasözü geldi aklıma, deveyi diken neyse anladınız gerisini.

15
0
yanıtYanıtla
Uğraşmayın adamla:

Yahu kardesim adam yüzlerce müşteri ile uğraşıyor kaldı ki son zamanlarda ekstradan tahrik edip sinirlendiren sonra bu adamın sırtından reyting almak isteyen video ceken bu cilginliga ortak olan bir sürü insan olustu birakin artik adami elbette cocuga bagirmak hos degil bu adami bu hale siz getirdiniz biz getirdik vesselam!

8
6
yanıtYanıtla
bİRAZ AKIL:

ya adam zaten deli neyi tartısıyoruz ki?

14
0
yanıtYanıtla
BU NEE YAA:

Adam millete hakaret ediyor, sövüp sayıp enselerine patlatıyor bide üste para alıyor. Sosyal medyada meşhur oldu diye hala kuyrukta bekleyenler var. Ruh sağlığı bozuksa kapatın hastaneye kardeşim. sırada bekleyenlerin yediği dayak umrumda değilde diğer insanların günahı ne ?? Yarın Master Şef Murat gibi bi dengesizlik yaptığında mı kınayacaksınız

13
0
yanıtYanıtla
ADANALI66:

Böylesinede Para kazandiranin Migdesine TÜKÜREYIM ben

11
1
yanıtYanıtla
kayserili:

şımartmayın böylelerini kendini bir halt zannediyor

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title