Haberler

Mustafa Eren Güven Tazeledi

Malatya Muhtarlar Derneğinde yapılan genel kurulda mevcut Başkan Mustafa Eren yeniden seçilerek güven tazeledi.

Malatya Muhtarlar Derneğinde yapılan genel kurulda mevcut Başkan Mustafa Eren yeniden seçilerek güven tazeledi.

1968 yılında kurulan ve Malatya'nın ilk muhtarlar derneği olma özelliğini taşıyan Malatya Muhtarlar Derneğinde seçim heyecanı yaşandı. 1996 yılından itibaren Malatya Muhtarlar Derneği Başkanlığını yürüten Mustafa Eren, üye muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen seçimde yeniden Başkanlığa seçildi. Battalgazi Toplantı Salonunda yapılan ve çoğunluğun sağlandığı olağan genel kurulda yapılan seçime tek liste halinde gidildi. Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Mustafa Eren, "Bizler muhtar olarak çok önemli bir görev üstlenmişiz. Gerek şehrimizin gerekse bulunduğumuz mahallenin sorunlarının çözümü için elimizi taşın altına koymuşuz. Devletin en ücra köşesindeki vatandaşın sesini bizler duyuracağız. Hep birlikte var olan sorunların çözümü için her türlü gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu. Malatya'daki tüm muhtarların sorunlarına eğileceklerini belirten Eren, "Muhtarlar olarak birlik ve beraberliğimizi ortaya koymamız gerekiyor. Yapacağımız hizmetlerde istişareye önem vererek muhtarlarımızın sorunlarını ilgili mercilere ulaştırmada her türlü gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Malatya Muhtarlar Derneğinin Asıl Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Hüseyin Başıbüyük, Kemal Bulgurlu, Ramazan Korkmaz, Mehmet Dönmez, Mahmut Yiğit, Elif Gemici, Mehmet Özpolat, Kadir Tursun, Bayram Şahin, Ömer Gönültaş, Ahmet Yılmaz Büker, Davut Alkan, Adnan Çit, Ali Yiğit, Alaaddin Boyraz, Bayram Alışık ve Nedim Akbulut." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Eren Battalgazi Ali Yiğit Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title