Haberler

Mustafa Ceceli Kick-Box Yapıyor

Güncelleme:

İsmail Baki, taklit ettiği ünlülerden potpuri yaptı

'ES' ŞARKISINDA CECELİ'YE, ÜNLÜ RAPÇİ PİT10 EŞLİK ETTİ…

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları, pop müziğin medar-ı iftiharı, genç kızların sevgilisi Mustafa Ceceli, internet fenomeni olan 'Sabit Kanca' karakterine çektiği filmle şu sıralar gündemde olan ünlü komedyen İsmail Baki ve TRT 1'in ekran yüzlerinden Esra Harmanda'ydı.

Mustafa Ceceli'nin kick-box yaptığını söylemesi yayındaki en şoke edici hadise oldu. Ünlü şarkıcı, sadece spor amaçlı bunu yaptığını ve kimseyi dövmediğini, dayak da yemediğini ekledi.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

MUSTAFA CECELİ VE PİT1O COŞTURDU

Mustafa Ceceli yayın boyunca şarkılarını canlı okudu. Ceceli şarkılarını seslendirirken stüdyoda bulunan kalabalık kendisine hep ayakta eşlik etti. 'ES' adlı parçasında Ceceli'ye, ünlü rapçi Pit10 eşlik etti ve bir anda sahneye giren Pit10 coşkuyu doruğa çıkardı.

İSMAİL BAKİ'DEN MUHTEŞEM POTPURİ

İsmail Baki, taklit ettiği ünlülerden potpuri yaptı ve onların ağzından şarkı seslendirdi. Orhan Gencebay, Çelik ve Gökhan Özen bunlardan sadece üçüydü. Ünlü komedyen yayın boyunca tipten tipe girdi ve misafirleri kırdı geçirdi. Baki, normal hayatında arada istemsizce gerçek konuşma stilini unuttuğunu ve tiplerinden herhangi birisiyle o an devam ettiğini de itiraf etti.

ESRA HARMANDA, OYUNCULUK YAPMAK İSTEMİYOR…

Ünlü sunucu Esra Harmanda tekrardan dizi oyunculuğuna dönmek istemediğini, programcılığın hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

KADİR ÇÖPDEMİR "EN İYİ SES" ÖDÜLÜNÜ VERDİ

Amatör müzisyenlerin gönderdikleri videolardan oluşan 'En iyi ses' etabında bu haftanın birincisi Şenol Sönmez oldu ve kendisi yayında canlı şarkı söyleyerek devamında ödülünü Kadir Çöpdemir'in elinden aldı.

ABSÜRD GÖRÜNTÜLER STÜDYOYU KAHKAHAYA BOĞDU!

Ceceli'nin 'Sevgilim' şarkısını çeşitli film sahnelerine monte ederek elde edilen absürt görüntülerden oluşan vtr başta Mustafa Ceceli olmak üzere tüm stüdyoyu kahkahalara boğdu.

İki saat boyunca aralıksız devam eden program Mustafa Ceceli'nin şarkılarıyla coşku dorukta son buldu.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker'in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!", her yaştan seyirciyi TRT1'e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Çöpdemir Mustafa Ceceli Esra Harmanda İsmail Baki Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title