Haberler

Muğla Fethiye'de Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü

Fethiye'de Demokrasi ve Milli Birlik YürüyüşüMUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıl dönümü nedeniyle Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Fethiye'de Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yıl dönümü nedeniyle Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Tuzla Mahallesi Cahit Gündüz Caddesi'ndeki Özgecan Aslan Parkı'nda toplanan vatandaşlar, Fethiye Belediyesi Mehter Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yol dönümünde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, Fethiye Belediye Başkanvekili Hilal Günay, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan başta olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığını yürüyüşün sonunda marşlar eşliğinde Beşkaza Meydanı'na gelen vatandaşlar, 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu.

MİLLETİMİZİ TRAVMAYA UĞRATTI

Törende konuşan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Türk milletinin tarihinde az görülecek bir ihanetle karşı karşıya kaldığını söyledi. Kaymakam Çalık, Kendi yetiştirdiğimiz, ülkemizi milletimizi korumak için silahlandırdığımız, tankımızı, uçağımızı, helikopterimizi, silahımızı emanet ettiğimiz en vatansever olması gereken insanların ihaneti, milletimiz için acı bir olaydır. Dış güçlerle savaşmak normal, ancak içimizden gelen bu ihanet milletimizi tramvaya uğrattı. Ondan sonra yaşanalar milletimizin geleceğine yönelik bir takım endişeli bakışlara yol açtı. Geçmişte ülkemize kast eden çok oldu. Bu coğrafyaya geleli 1200 yıl oldu. 1200 yıldır şehitler vererek bu vatanı ayakta tutuyoruz. Bedelini ödüyoruz. Sonuna kadarda koruyacağız bunu herkes böyle bilisin dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Ekrem Çalık Tuzla Politika Güncel Haberler

title