Haberler

MTA Bolvadin'de Arama Yapıyor

MTA) ekipleri Bolvadin ilçesi Sırt mevkiinde kömür arama sondaj kuyusu çalışmalarına başladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) ekipleri Bolvadin ilçesi Sırt mevkiinde kömür arama sondaj kuyusu çalışmalarına başladı.

Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Durmuş Yöndem, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, Başkan Yardımcısı Carullah Kolay ve İl Genel Meclis Üyesi Derviş Aynacı sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

PEKTAŞ: "HAYIRLI SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Ankara ziyaretlerinde ilgili makamlara yaptıkları girişimlerinin sonuç verdiğini söyleyen Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş: "İlçemizin 12 ayrı noktasında MTA Genel Müdürlüğü tarafından araştırma sondaj kuyu çalışmaları yapılacak.Bunların ilk iki sondaj kuyu çalışmaları ilçemizin Sırt mevkiinde başladı.Bu kuyularda 65 metreye inildi.Yaklaşık 500 metreye kadar inilmesi planlanıyor.İlçemiz için inşallah hayırlı sonuç alacağımıza inanıyoruz."dedi.

Sondaj işlemlerinin süratle devam ettiğini bildiren Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan: "Çalışmaları yakından takip ediyoruz.İlçemize kazanım sağlanması için gerekli bütün desteği sağlayacağız." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Carullah Kolay Nuri Canatan Ak Parti Bolvadin Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title