Haberler

Moda Devleri Genç Yetenekler İçin Buluştu

Güncelleme:

Kariyer Eğitim Kurumları Moda Tasarımı mezunlarının hazırladığı koleksiyonlardan oluşan Kariyer Fashion Show Pret-A Porter, Wow Hotel'de gerçekleştirildi.


İstanbul Yılın En Görkemli Defilesine Şahit Oldu..

Botanical, Bohem, Avant Pop ve Stream Line temalarından oluşan defile modaseverlere görsel şölen yarattı.

Öğrencilerin yıl içindeki çalışmalarının bir özeti niteliğinde olan ve gelenekselleşen Kariyer Fashion Show, Moda duayenlerinin, iş ve cemiyet dünyasının seçkin konuklarının katılımı ile gerçekleşti. Gecede açılış konuşmasını defilenin moda direktörü ve onur konuğu olan Özlem Süer yaparken, koreografisi Yasin Soy imzası taşıyan defile davetlilerden beğeni topladı.

Özlem Süer yaptığı konuşmada Moda Tasarımı öğrencilerine kariyerleri için önemli mesajlar verdi ve moda tasarımının Türk tekstil sektörü için önemini vurguladı. Özlem Yıldız'ın sunumuyla Didem Soydan'ın açılışını yaptığı defilede Çağıl Özge Özkul, Cansu Vatansever, Alona Kral ve Tuğba Melis Türk'ün bulunduğu 30 kişilik top model kadrosu tarafından sergilenen tasarımlar katılımcılardan tam not aldı. Ünlü modeller, model çizimleri başta olmak üzere öğrenciler tarafından hazırlanan tüm kıyafetleri podyumda taşırken onların verdikleri bu ilk sınavda heyecanlarına ortak oldu. Geleceğin Moda Tasarımcıları defilenin ardından podyuma çıkarak kep attı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Süer Wow Hotel İstanbul Moda Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title