Haberler

Miss Vogue Türkiye, İlk Sayısını Gırls Nıght In Partisiyle Kutladı!

Miss Vogue Türkiye, Nişantaşı The Sofa Hotel'de verdiği Girls Night In partisiyle ilk sayısını kutladı.


Girls Night In konseptiyle hazırlanan geceye katılanlar arasında; Miss Vogue Türkiye'nin ilk sayısının kapak kızı Dilan Çiçek Deniz'in yanısıra Yasmin Erbil, Dila Tarkan, Nil Ninat, Rachel Araz, Beril Oymak, Duygu Özaslan ve Itır Esen gibi ünlü moda blog yazarları, modeller ve "Youtuberlar" yer aldı. Ayşe Boyner ise müzikleriyle misafirlere eğlenceli anlar yaşattı.

Rengarenk balonlarla süslenen mekan, konukların pijamalı kıyafetleriyle birleşince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Partide Boyner markası; saç, makyaj ve cilt bakım etkinlikleriyle konuklara farklı bir deneyim sundu. Özel Tarot falı seansları ise gecede oldukça ilgi gördü.

Derginin ilk sayısında neler var?

"Kıyafetler, aksesuarlar, saç ve makyajlar renkli, modumuz eğlenceli" mottosuyla yaza "Merhaba" diyen Miss Vogue Türkiye'nin ilk sayısının kapağında, Dilan Çiçek Deniz yer alıyor. Son zamanların en beğenilen oyuncularından Burak Deniz'in çekici pozlarının yanı sıra dijital flört sözlüğü ve mezunundan moda okulu tüyoları derginin dikkat çeken konuları arasında. Dijital dünyada yıldızı parlayan Bella Hadid, Hazar Motan, Taylor Hill, Gizem Denizci ve Itır Esen ise derginin diğer konukları.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Girls Vogue Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title