Haberler

Milletvekili Işık'tan Zeytin Üreticilerine Müjde

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, şehit aileleri ve gazilerle buluştuğu kahvaltıda zeytin üreticilerine müjdeyi verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, şehit aileleri ve gazilerle buluştuğu kahvaltıda zeytin üreticilerine müjdeyi verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, şehit aileleri ve gazilerle Gemlik'te kahvaltıda bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Işık, "Gemlik zeytinin daha iyi noktalara gelmesi noktasında, ciddi projeler yapmaya başladık ve devamını getireceğiz. Tarım ve Orman Bakanımıza üreticimizin ürün bazında desteğin mutlaka alınması gerektiğini belirttim. 20 kuruştan başlamak üzere ürün bazlı desteğin verilebileceği noktasında bir irade oluştu. Bürokratlarına talimat verdi. Meclisin açılmasıyla beraber bu konuyu takip ederek müstahsillerimizin ürün bazlı destek almasını sağlayacağız. Sofralık zeytinin alacağı bu destekle, müstahsilimizi inşallah kalkındıracağız" dedi.

"Gemlik'te müstahsilimizin sulama konusunu kafasından çıkartacağız"

Sulama konusuna da temas eden Işık, "Yüksek kesimlerde artık zeytin yetişmiyor. Bu coğrafyadaki zeytin ağacını çoğaltmak artık mümkün değil. Miras yoluyla zeytin arazilerinin git gide küçüldüğünü düşünürsek rekolte artık düşmeye başladı. DSİ ile birlikte yapacağız göletlerle bölgedeki sulama suyu ihtiyacını karşılayacağız. Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle arada istasyon görevi görecek büyük havuzlar yaparak ilaçlama, sulama konusunda müstahsilimizin kafasından önümüzdeki 5 yılda sulama konusunu çıkartacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Zafer Işık AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title