Haberler

MHP Yalova İl Başkanı Topçular Açıklaması

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Seçim için henüz erken ama aldığımız intiba, ittifak yüzde 60'ların üzerinde, yüzde 70 civarında bir oy alacak, 2019'da güçlü bir irade ortaya çıkacaktır.

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Seçim için henüz erken ama aldığımız intiba, ittifak yüzde 60'ların üzerinde, yüzde 70 civarında bir oy alacak, 2019'da güçlü bir irade ortaya çıkacaktır." dedi.

Topçular, il başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla "cumhur ittifakı" ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 9. kez genel başkanlığa seçildiği MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik temsili olarak hazırlanan oy pusulasını basın mensuplarına gösteren Topçular, şunları kaydetti:

"İttifak, Türk milletine umut olmuştur. Başka siyasi partilerde umduğunu bulamayan Türkiye'nin geleceğiyle endişesi olan birçok seçmen kardeşlerimiz, yurttaşlarımız, vatandaşlarımız da bu ittifakın ülkenin geleceği noktasında bu ülkenin teminatı olacağı inancında. Seçim için henüz erken ama aldığımız intiba, ittifak yüzde 60'ların üzerinde, yüzde 70 civarında bir oy alacak, 2019'da güçlü bir irade ortaya çıkacaktır. O güçlü irade dünyaya haykıracak Türkiye Cumhuriyeti devletiyle şaka yapılmaz, oyun oynanmaz, bu coğrafyada Türkiye Cumhuriyeti devleti olmadan hiç kimseye de böyle yaşama şansı olmaz. Türkiye Cumhuriyeti devleti 2019'dan sonra bugüne kadar kendisini ispatladığı gibi Müslüman coğrafyanın, Ortadoğu coğrafyasında huzurun da teminatı olacaktır. Bu irade 2019'da ortaya çıkacak. Güçlü bir şekilde ortaya çıkacak. O süreçte Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 20'lerin üzerinde de oy alacak. Oy patlaması olacak."

Topçular, MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın da tarihe geçecek asla unutulmayacak, hafızalardan çıkmayacak kutlu bir buluşma olduğunu dile getirerek, "Kurultayımızda tecelli eden sonuçların kutlu davamıza, partimize, demokrasimize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Topçular Devlet Bahçeli Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title