Haberler

METEK'ten Mesleki Rehberlik ve Kariyer Danışmanlığı Eğitimi

Güncelleme:

METEK Projesi kapsamında mesleki eğitimi geliştirmek amacı ile düzenlenen ""Mesleki rehberlik ve kariyer danışmanlığı eğitimi" toplantısı Gaziantep Tuğcan Hotel'de gerçekleştirildi.

Toplantıya, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir İnci, İl milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ataş, meslek liselerinin yönetici ve öğretmenleri katıldı.

Toplantının açılışını Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Bekir İnci yaptı. İnci, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek, ülkemizin kalkınmasında önemli birer unsur haline gelmelerinde mesleki ve teknik eğitimin ne kadar önemli olduğu hepimiz tarafından bilinmektedir. Toplantının ev sahipliğini yapmaktan mutluyuz. Sanayi ve ticaret şehri Gaziantep' de mesleki eğitimi en iyi seviyede vermeye çalışıyoruz" dedi.

Mesleki rehberlik ve kariyer danışmanlığı eğitimi 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında Gaziantep Tuğcan Otelde devam edeceği belirtildi.

Eğitimde ortaokul, lise ve yüksekokullarda görevli eğiticilerin mesleki rehberlik ve kariyer danışmanlığı konusunda üstleneceği roller, eğitim ihtiyaçları ve eğitim konu başlıkları görüşüldü.

METEK tarafından yürütülen Proje ile 7 pilot ilin ortaokul, lise ve yüksekokul eğiticilerine beşer günlük toplam 7 faaliyet düzenleneceği, bu faaliyet sonucunda 770 eğitici eğitim alacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bekir İnci Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title