Haberler

Mersin Erol Büyükburç, Son Konserini Adana'da Verdi, Mersin'de Nasrettin Hoca Olmuştu

İstanbul'da hayatını kaybeden Erol Büyükburç, geçen hafta son konserini memleketi Adana'da verirken, bir okulun davetlisi olarak gittiği Mersin'de de Nasrettin Hoca kılığına girmişti.

İstanbul'da hayatını kaybeden Erol Büyükburç, geçen hafta son konserini memleketi Adana'da verirken, bir okulun davetlisi olarak gittiği Mersin'de de Nasrettin Hoca kılığına girmişti.Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca 6 Mart akşamı gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan ünlü sanatçı yaklaşık yarım saat sahnede kaldı. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki etkinliğe katılan kadınları şarkılarıyla coşturan Büyükburç yaptığı konuşmada ise kadınların dünyaya melek olarak geldiğini kaydederek, annelik işlevini ancak meleklerin yapabileceğini söylemişti. Büyükburç, erkeklerin, hanımlara her zaman, her yerde daha kibar davranması gerektiğini anlatmıştı.

MERSİN'DE 'NASRETİN HOCA' KILIĞINA GİRDİ

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, 10 Mart Salı günü de TED Mersin Koleji'nin davetlisi olarak kente gelmişti. Okulun konferans salonunda minik öğrencilerle bir araya gelen ve Nasrettin Hoca kılığına giren Büyükburç, hocanın zeka dolu fıkralarını müzik eşliğinde sahneye taşımıştı. Fıkralarla yaptığı esprileri ile miniklere keyifli anlar yaşatan Büyükburç, ilkokul öğrencilerin ardından röportaj konuğu olduğu kolejin lise öğrencilerinin soruları içtenlikle cevaplamıştı.

'BEN SAKSI DEĞİLİM'

Daha sonra Anamur İlçesi'ne geçerek buradaki yazlığını ve oradaki dostlarını ziyaret eden Erol Büyükburç, dostları ile baş başa vakit geçirirken bir ara çömlek atölyesinde tezgah başına geçip saksı yapmıştı. Büyükburç'un saksı yaparken çekilen videosunu da sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ortaya çıktı. 2012 yılında jüri koltuğunda oturduğu bir programda kendisine söz verilmemesine kızıp sunucu Behzat Uygur'a 'Ben saksı değilim' diyen Erol Büyükburç, saksı yaparken paylaştığı videosunda 'En güzel saksıyı ben yaparım ama ben saksı değilim' ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nasreddin Hoca Erol Büyükburç İstanbul Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title