Haberler

Mersin'de Türkan Şoray İzdihamı

'Türk sinemasının sultanı' ünlü oyuncu Türkan Şoray, Mersin'de hayranlarına imzalı fotoğrafını dağıttığı etkinlikte hayranlarının hücumuna uğradı.

'Türk sinemasının sultanı' ünlü oyuncu Türkan Şoray, Mersin'de hayranlarına imzalı fotoğrafını dağıttığı etkinlikte hayranlarının hücumuna uğradı. Korumaların çemberinde 3 saatte 2 bine yakın imza dağıtan Türkan Şoray, fonda çalan film müzikleri nedeniyle duygulanıp, gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkan Şoray, Mersin Marina'da bulunan Gönül Kahvesi'nde hayranları ile bir araya geldi. Sanatçının geleceğini duyan hayranları kentin dört bir yanından akın ederek erken saatlerde mekanı doldurdu. Türkan Şoray geldiğinde ise onu görmek isteyen hayranları izdihama neden oldu. Çok sayıda özel güvenlik elemanı, Türkan Şoray'ı korumaya çalışırken, hayranları da sanatçıyı görmek için adeta birbirileriyle yarıştı. Şoray'ın salona alınmasının ardından hayranları da sırayla içeriye alındı. Zaman zaman işyerinin kapılarının da zorlandığı imza günün de bazı hayranları da camlardan Şoray'ı görmeye çalıştı.

"SEVEMEDİM KARAGÖZLÜM" ŞARKISI AĞLATTI

Gönül Kahvesi'ne girmeyi başaran hayranları, dağıtılan 2 bin Türkan Şoray fotoğrafını sanatçıya imzalatmaya çalıştı. Bir taraftan imza almaya çalışan hayranları diğer taraftan da fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. Sanatçının hoşgörüsüne sığınan bir çok hayranı ona sarılıp bol bol öptü.

İmza günü nedeni ile Gönül Kahvesi'nde zaman zaman film müziklerini de çalındı. Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın başrollerde oynadığı 'Karagözlüm' filminin müziği olan 'Sevemedim Karagözlüm' şarkı çaldığında salonda bulunan hep bir ağızdan söylemeye başladı. Bu sırada Şoray duygulandı. Gözleri dolan Şoray, imza almak ve fotoğraf çektirmek için yanına oturan bir hayranına sarılarak birlikte ağladı. Kısa bir süre hayranı ile birlikte ağlayan Şoray, daha sonra yanında bulunan hayranlarının "Ağlamak yok. Şimdi sevinme zamanı" demesiyle kendini toparlayıp imza dağıtmaya devam etti.

HEDİYE VERDİLER

Şoray'ı görmeye gelen hayranları hediye vermeyi ihmal etmedi. Bir kadın beraberinde getirdiği üstü işlemeli eşarbı hediye ederken, biri de ördüğü şalını hediye etti. Sıcak ilgi karşısında memnun kalan Türkan Şoray, akşam geç saatlere kadar hayranları ile bir arada kaldı. Şoray, kendisine gelen hiç bir teklifi geri çevirmedi. Yanına gelen bütün hayranlarına imza verip, fotoğraf çektiren Şoray, fırsat bulduğunda da onlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sık sık, çay ve kahve içen Şoray, kendisine gösterilen ilginden son derece memnun kalırken, "Mersin'in havası kadar insanları da sıcak. Bu sıcaklık benim çok mutlu etti. Bu nedenle hiç kimseyi kıramadım. Beni yalnız bırakmayan bütün hayranlarıma çok teşekkür ederim. Onları yalnız bırakmayacağım. İmkanlar el verdiğinde yeniden Mersin'e gelerek onlarla hasret gidereceğim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinema Kültür Sanat Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title