Haberler

Mersin'de Hdp'li Belediye Başkanı İhaleye Fesat Karıştırmaktan Gözaltına Alındı (3)

Belediye ÖNÜNDE PROTESTO HDP'li Fazıl Türk'ün gözaltına alınması, aralarında Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, HDP İl Eş Başkanı Selman Günbat, Emek ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Kenan Hazar ve yaklaşık 200 kişi tarafından sloganlar atılarak belediye önünde protesto edildi.

Belediye ÖNÜNDE PROTESTO

HDP'li Fazıl Türk'ün gözaltına alınması, aralarında Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, HDP İl Eş Başkanı Selman Günbat, Emek ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Kenan Hazar ve yaklaşık 200 kişi tarafından sloganlar atılarak belediye önünde protesto edildi. Günbat, HDP'li birçok belediye başkanın gözaltına alındığını belirterek, "Birçok belediyemiz boşaltılma gayreti içinde ve birçok belediye binası şu anda kışlalara çevrilme durumuna gelmiştir. 1999 yılından beri üzerimizde oynana bir oyun var. Kazanımlarımızı her seferinde belli gerekçelerle ellerimizden almaya çalışıyorlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Yüksel Mutlu Fazıl Türk Akdeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title