Haberler

İmamlara 2 yılda 1'er Adet Cübbe Yardımı Yapılacak

Güncelleme:

Müftü, müftü yardımcısı, vaiz, imam hatip ve müezzin kayyımlara 2 yılda 1'er adet cüppe ve sarık ya da başörtüsü yardımı yapılacak.

Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmeliğin, memurların kadro unvanları esas alınarak giyecek yardımı yapılacak personele ilişkin cetvelinde değişiklik yapıldı. Buna göre, müftü, müftü yardımcısı, vaiz, imam-hatip ve müezzin-kayyımlara 2 yılda 1'er adet cüppe ve sarık ya da başörtüsü yardımı yapılacak.

Daha önce müftü, vaiz ve imam-hatiplere 2 yılda 1'er adet cüppe ve sarık yardımı yapılıyordu.

AVUKATLAR VE HAKİMLER DE YARARLANABİLECEK

Öte yandan, avukat, hakim ve savcıların yanı sıra avukatlık ruhsatına sahip hukuk müşavirleri de 2 yılda 1'er adet cüppe yardımından yararlanabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Müftü Memur Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Mimosa:

Sarik ve Cübbe yerine: Biraz Hosgörü dagitin!

27
15
yanıtYanıtla
?:

sende insan ol camiye git bak bakalım hoşgörü var mı yok mu

yanıt0
yanıt0
Tebessüm:

Bu dağıtılabilir olsaydı yapılırdı elbet :) Hoşgörü edinilir sizde de olmuş olsaydı bu duruma öyle bakardınız BİZ HOŞ GÖRDÜK sıkıntı yok, anladın mı boş görülü kardeşim. . . :)

yanıt0
yanıt0
veysi:

biraz kafanı kullansan bu dinin hoşgörü dini olduğunu bilirdin

yanıt0
yanıt0
öğretmen:

Öğrencilerine örnek olması beklenen öğretmenlere de bir kıyak yapın. Her öğretmenler gününde ya bir takım elbise ya da parası. . .

14
9
yanıtYanıtla
İnsanoğlu:

Kardeşim zaten iki yılda bir sarık ve cübbe veriliyordu. Bu nasıl haber böyle!! Vereceklerse takım elbise versinler. Din görevlisinin en çok özellikle pantolonu dik kapaklarından eskiyor!!!

12
7
yanıtYanıtla
MU-AY:

SIZIN YERINDE OLSAM CÜBBEYI TAKAR 7 KAT YERI GÖGÜNE CIKARIM DUALARIMI EZANI OKURUM ALLAHA DAHA COK YAKINSIN YA KABUL OLUR BELKI:

3
8
yanıtYanıtla
MU-AY:

PARDON ORAYA CIKMA YETENEYIN;DE YOK;YA

yanıt0
yanıt0
Z:

Gerçek sarık mı bu, cumhuriyet sarığımı? Osmanlı sarıkları bir başkaymış. Erkekler kefenini başında taşırmış. Sembolik sarık mı dağıtacaklar?

7
3
yanıtYanıtla
789:

yav malmısın imam sarık cübbesi dingil

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title