Haberler

Meltem Cumbul ve Yiğit Özşener hayranlarıyla tanışacak

Güncelleme:

3 Haziran Cuma günü de oyunun sevilen oyuncuları bilet satış standını ziyaret ederek Forum Kapadokya ziyaretçileri ile tanışacak.

Forum Kapadokya'da "Göl Kıyısı" heyecanı

Yılın en iyi tiyatro oyunları arasında gösterilen "Göl Kıyısı", 3 Haziran Cuma günü perdelerini Nevşehirliler için açacak. Nevşehir Kültür Merkezi'nde izlenebilecek oyunun biletleri Forum Kapadokya'da satışa sunuldu.

Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, Nevşehirlileri kültürel faaliyetlerle buluşturmaya devam ediyor. 3 Haziran Cuma günü Nevşehir Kültür Merkezi'nde sahne alacak "Göl Kıyısı" oyunu biletlerinin satışı Forum Kapadokya'da başladı.

Theresa Rebeck'in yazdığı, Mehmet Ergen'in çevirmenliğini ve yönetmenliğini yaptığı Göl Kıyısı oyunu, 3 Haziran Cuma günü Nevşehir Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşacak. Performansları öncesinde Meltem Cumbul, Pelin Ermiş, Seren Şirince, Ushan Çakır ve Yiğit Özşener'den oluşan zengin oyuncu kadrosu, 3 Haziran'da Forum Kapadokya'daki bilet satış standını ziyaret ederek hayranları ile bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yiğit Özşener Meltem Cumbul Kapadokya Nevşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title