Haberler

Melıssa Yeni Sezon Ayakkabılar Çok Yakında Vitrinlerde

Güncelleme:

Plastik olması ve mis gibi kokmasıyla tanınan MELISSA ayakkabılarla ayağınız daha rahat, şık ve estetik gözükecek.

Vivienne Westwood, Jason Wu, Gareth Pugh ve son olarak da Karl Lagerfeld gibi dünyaca ünlü tasarımcılarla işbirliği yapan Brezilyalı ayakkabı markası MELISSA, 2013-2014 tasarımlarıyla çok yakında vitrinlerde yerini alacak..

Plastik olması ve mis gibi kokmasıyla tanınan MELISSA ayakkabılarla ayağınız daha rahat, şık ve estetik gözükecek..

Dünyaca ünlü tasarımcıların elinden çıkmış ve hammaddesi plastik modelleriyle moda dünyasına damgasına vuran MELISSA ayakkabılar yeni sezon tasarımlarla çok yakında vitrinlerde yerini alıyor..

2013 Sonbahar – Kış sezonunda ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld ile işbirliğine giden MELISSA yeni sezonda da oldukça konuşulacak modellere imza atıyor.

Yazın ayağınızı hem rahat ettirecek hem de dikkatleri ayağınıza çekecek MELISSA ayakkabılar, hipo-alerjik olmaları ve terletmemeleri ile de ön plana çıkıyorlar..

Hammaddesi plastiğin içeriğindeki parfümüyle aynı zamanda ayaklarınızı şeker gibi kokutan MELISSA ayakkabılar, plastiğin deriye göre daha esnek olmasından dolayı ayak şeklinize kolayca uyuyorlar..

Kaynak: Bültenler / Güncel

karl lagerfeld Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title