Haberler

Melih Gökçek, başkentteki selle ilgili Mansur Yavaş'ı eleştirdi! Gerçeği öğrenince apar topar paylaşımını sildi

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Başkent'te ortaya çıkan sel görüntülerini eleştirmek amacıyla Mansur Yavaş'ı hedef alarak 2018'deki bir paylaşımı alıntıladı ve "Mansur neredesin" notunu düştü. Ancak bir süre sonra söz konusu paylaşımın 4 sene önceye ait olduğunu fark eden Gökçek, apar topar tweetini sildi.

Ankara'da öğle saatlerinde aniden başlayan yağış sonrası bazı bölgelerde su birikintileri oluştu. Adeta göle dönen sokaklarda birçok işyeri ve evi su basarken vatandaşlar zor anlar yaşadı. Çok sayıda belediye ekibi selde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçti.

"MANSUR NEREDESİN?"

Sosyal medyada da gündeme gelen olayla ilgili Eski Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2018 yılına ait bir paylaşımı alıntılayarak ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Gökçek, "Mansur neredesin" ifadesini kullandı.

BİR SÜRE SONRA SİLDİ

Ancak bir süre sonra söz konusu paylaşımın 4 sene önceye ait olduğunu fark eden Melih Gökçek, apar topar tweetini kaldırdı.

Melih Gökçek, başkentteki selle ilgili Mansur Yavaş'ı eleştirdi! Gerçeği öğrenince apar topar paylaşımını sildi

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Mansur Yavaş Melih Gökçek Ankara Haberler

500

Yorumlar (22)

Eğrioturdoğrukonuş:

4 sene önceki görüntüde birşey yokki. asıl sıkıntı yeni görüntülerde. Ama sorsan Ak Parti bize iş yaptırmıyor derler. Yahu Belediyenin işçilerini yağmur suyu direnaj kanallarını temizlemeyin mi diyor yada kanal yapmayın mı diyorlar ak parti?

41
408
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

sen nerdesin!

218
10
yanıtYanıtla
Irfan Çoban:

Onca yıl Ankara'da başkanlık yaptın. Neden alt yapısını yapmadın. Şimdi de mevcut balkanı kötülüyorsun. Sen ne yaptın???? Önce bunun hesabını ver sonra başkasına çamur at.

193
10
yanıtYanıtla
ERKAN :

hala uslanmıyor

191
6
yanıtYanıtla
ABDURRAHİM ÖZKALDI:

Adamın biri bir gün hacminin yoluna bir kuyu kazmış. Fakat gel zaman git zaman iyice yaşlanmış kazdığı kuyuyu unutup kendi düşmüş. Herkese güzel günler dileği ile...

189
7
yanıtYanıtla
Yusuf Saygın:

M. Yavaş takıntısı en sonunda bu adamı tımarhaneye gönderecek. Adamın koltuğundan edenlere gücü yetmiyor.

171
17
yanıtYanıtla
İsmail çoban :

Melih gökçek, ne yaparsan yap Mansur Yavaşı karalayamazsın. Çok şükür gözlerimiz görüyor.

171
7
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Olmayan evleri satışa koyarak fiyat arttıran binlerce kişi tespit edilmiş. Vatana ihanetten insanları kandırmaktan hepsinin ağırlaştırılmış müebbet ceza almaları gerekir.

140
9
yanıtYanıtla
Haydar:

Seçimde AKP kaybederse döneminin dosyaları açılacak herhalde o yüzden Mansur yavaşa çamur atmaya çalışıyor.

130
17
yanıtYanıtla
kılıç:

ne rezil olmuş ama...demekki içinde bi yerlerde hala ankaraya başkan olabilme umudu var

140
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title