Haberler

Mehmet Gündem Beach Wear Defilesi İle Fırtına Gibi Esti

Ünlü moda tasarımcısı Mehmet Gündem geçtiğimiz günlerde Bodrum Flamm'da 2018 Beach Wear koleksiyonu defilesiyle fırtına gibi esti.

Türkiye'nin ünlü mankenleri Sema Şimşek, Bilge Kara, Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Müge İskender, OlaZaremba, Rukiye Gül,Marina Federenko,Özge NurÜcel gibi tanınmış modellerin podyuma çıktığıdefilenin koreografisini ünlü koreograf AsilÇağılmüziklerini ise Ayhan Topaloğlu yaptı.

Awakenıngteması ile bu yıl adından sıkça söz ettirecek başarılı tasarımcıMehmet Gündem'in koleksiyonunda cesur, canlı renkler, enerjik eğlenceli biraz deli dolu, romantik bir plaj kadını. vurgulanıyor...Koleksiyonda tüm ürünler gerek tasarımı gerek desen, ve işleme gibi tüm detaylarıile birer adet kişiye özel üretildi. Şıkvualler,penang şifonlar swarovsky kristallerminimalizeye bir baş kaldırıyıçağrıştırıyor...Leoparıncazibesi ,geometrik desenlerle eğlenceli bir feminite amaçlanmış.

Defilen programı çerçevesindeMehmet Gündem ve ünlü modeller, Babahçe, Mandalin Club, TürkbüküSets, Türkbükü Sess gibi popüler mekanlara da misafir oldular.

Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Çağla Şıkel, Sema Çelebi gibi bir çok ünlü ismin izlediğiMehmet Gündem Beach Wear koleksiyonuBodrum Türkbükü 4You mağazasında sergileniyor ve satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sema Şimşek Bilge Kara Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title