Haberler

Mehmet Ali Ağca'nın Annesi Vefat Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müzeyyen Ağca için Malatya Şehir Mezarlığında düzenlenen törenden görüntüler- Ağca'nın cenazesi, ailesi ve yakınlarından görüntüler- Cenaze namazından görüntüler Mehmet Ali Ağca'nın annesi vefat etti Mehmet Ali Ağca'nın, Malatya'da yaşayan annesi Müzeyyen Ağca (79), vefat etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Müzeyyen Ağca için Malatya Şehir Mezarlığında düzenlenen törenden görüntüler- Ağca'nın cenazesi, ailesi ve yakınlarından görüntüler- Cenaze namazından görüntüler Mehmet Ali Ağca'nın annesi vefat etti Mehmet Ali Ağca'nın, Malatya'da yaşayan annesi Müzeyyen Ağca (79), vefat etti.Bir süredir rahatsız olan Ağca, Battalgazi ilçesi Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki evinde dün yaşamını yitirdi. Ağca için Malatya Şehir Mezarlığında öğle vakti düzenlenen törene, ailesi ve yakınları katıldı. Müzeyyen Ağca'nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından burada toprağa verildi. Mehmet Ali Ağca'nın yurtdışında olduğu için cenaze törenine katılamadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ali Ağca Battalgazi Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title