Haberler

Mehmet Ağar'dan Hafize Gaye Erkan'ın akrabası olduğu iddialarına yanıt: Hemşehrilik dışında bağımız yok

Güncelleme:

Son günlerde çeşitli iddialarla gündemde yer alan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın akrabası olduğuna yönelik haberler kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ağar, "Kendileri ile hemşehrilik bağı (Elazığ) dışında herhangi bir bağımız yok. Eğer böyle bir akrabalık bağımız da olsaydı, gurur duyardık. Maalesef sosyal medyada hangi yalanlara nasıl cevap vereceğimizi bilemez hale geldi" dedi.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan son dönemde babasının Merkez Bankası'nda görevli bir personeli işten çıkarttığı gibi çeşitli iddialarla gündemde. Bugün ise Erkan'ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın akrabası olduğuna yönelik haberler sosyal medyada dilden dilen dolandı.

"ACABA KREDİLERDE AİLE ÜYELERİNE AYRICALIK OLUR MU?"

Gazeteci Erk Acarer, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili dün gece X hesabından yaptığı paylaşımda Erkan'ın babası Erol Erkan'la ilgili şu iddialarda bulundu: "Dönelim baba Erol Erkan'a kendisi çok tanıdık bir kişinin yakın akrabası. Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar'ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu."

AĞAR: HEMŞEHRİLİK DIŞINDA BAĞIMIZ YOK

Mehmet Ağar bu iddialarla ilgili Patronlar Dünyası'na konuştu; "MB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan ile teyze çocukları olduğu iddiasını yalanlayan Mehmet Ağar, "Kendileri ile hemşehrilik bağı (elazığ) dışında herhangi bir bağımız yok. Eğer böyle bir akrabalık bağımız da olsaydı, gurur duyardık. Maalesef sosyal medyada hangi yalanlara nasıl cevap vereceğimizi bilemez hale geldik" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Hafize Gaye Erkan İçişleri Bakanı Merkez Bankası Mehmet Ağar Gaye Erkan Elazığ Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Demir Acer :

Özdemliler bu kadina çok taktilar, demekki işini iyi yapiyor, dün isten çıkan kiz bugün bilmem kimin akrabası bakalım yarin ne uyduracaklar

122
108
yanıtYanıtla
esrefpasali:

savcilik ihbari degerlindirip, kimin yalan / iftira / karalama yaptigini karara baglasin, exstra istenmiyor, savciligin gorevi ,, kamera kayitlari raporlar delil ler ile mahkemeye sevk etsin,,,delilerin karartilmasi mi bekleniyor?

yanıt56
yanıt1
Alperen:

Demir Acer özdemliler fistan giyenlere ve etek gıyip dolaşanlara iyi baksınlar onlarda işini iyi yapıyormuş yaptıranlar memnun ..

yanıt17
yanıt55
Ercan cıftcı:

Türkiye' nin ekonomisinin düzelmesini istemeyen odaklar tarafından karalama, iftira çalışmaları başladı. 1 haftada 4 iftira atıldı.. Önümüzdeki günleri takip edin :)

yanıt3
yanıt0
bekir yapici:

agar keske gecmise dönük diger iddialarada cevap verse.

132
15
yanıtYanıtla
remat tamer:

ülkeyi arka plandan yöneten reis

71
42
yanıtYanıtla
Solomon Kane:

ülkedeki en esrarengiz kişilerden birisi diğeri ise ayağı aksayan biri vardı adı aklıma gelmedi şimdi

97
12
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

Komiksin komiik.

49
5
yanıtYanıtla
Umut Yıldırım:

Gaye hanımın Babası çalışanı kovdurmustu. Ne oldu sonuç çıkmadı mı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title