Haberler

Medıcal Park Antalyaspor, Timur Bayram Özgöz ile Anlaştı

Medıcal Park Antalyaspor, Beşiktaş'a verilen Ömer Şişmanoğlu'nun yerini doldurmak üzere gurbetçi Timur Bayram Özgöz ile anlaştı.

Medıcal Park Antalyaspor, Beşiktaş'a verilen Ömer Şişmanoğlu'nun yerini doldurmak üzere gurbetçi Timur Bayram Özgöz ile anlaştı.

Bu sabaha karşı İstanbul'dan Antalya'ya gelen 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi de elinde bulunuyor. Otelde bir süre dinlenen Timur, daha sonra Hasan Subaşı Tesisleri'ne giderek kulüp müdürü Süleyman Nafiz Tekgül ile görüştü. Daha sonra Medical Park Hastanesi'ne geçen Timur Bayram Özgöz, burada sağlık kontrolünden geçti. Özgöz, Çok mutluyum. Çok büyük bir takıma geldim. Hayırlısı olsun dedi.

Genç futbolcu, Pazartesi günü Antalyaspor'un Slovenya kampına katılmak üzere Antalya'dan ayrılacak.

BORUSSIA BERLİN ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

PTT 1. Lig'de küme düşen Ankaragücü'nde geçen sezon gösterdiği performansla dikkati çeken Timur Bayram Özgöz, yurt içi ve dışından birçok kulübün transfer listesinde bulunuyordu. Timur, geçen sezon PTT 1.Ligi'nde 31 maçta forma giydi ve 10 gol attı. Timur sezonu ayrıca 10 sarı kart ve 2 kırmızı kart ile tamamladı. Timur, Almanya'da Borussia Berlin altyapısında oynadıktan sonra kariyerinde Almanya'daki bölgesel ligde çeşitli takımlarda forma giydi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Timur Bayram Özgöz Ömer Şişmanoğlu Antalyaspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title