Haberler

Meclis'te Twitter Gerginliği: Babuşçu Özür Diledi

Güncelleme:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun twitter'da retweet ettiği "Bizans dostu Kahpe İsmet İnönü" başlıklı mesaj, Meclis'i karıştırdı.

AK Parti Balıkesir milletvekili Tülay Babuşçu'nun "Bizans dostu Kahpe İsmet İnönü" yazan bir tweet'İ retweet etmesi mecliste gergin dakikaların yaşanmasına neden oldu.

BABUŞÇU GERİ ADIM ATTI, ÖZÜR DİLEDİ

Muhalefetten ve iktidardan gelen tepkiler üzerine Tülay Babuşçu Genel Kurul'da söz alarak özür diledi. Babuşçu; "Biraz önce çok farkına varmadan yaptığım bu retweetle ilgili gerek CHP grubundan gerekse Meclisimizin ve Cumhuriyetimizin kurucu başkanlarından Sayın İsmet İnönü'den, başlığı fark etmeden resim odaklı paylaştığım, daha doğrusu retweetle yaptığım konuyla ilgili, tümüyle ilgili, hem başlık hem içerikle ilgili özürlerimi sunuyorum. Cidden herhangi bir kastım yoktu, dikkatsizlik sonucu olmuştur." dedi.

ÖZKES'İN SÖZLERİ NEDENİYLE TEKRAR GERGİNLİK BAŞLADI

"Huzurlarınızda Sayın İsmet İnönü'yü tekrar rahmetle anıyorum, ruhu şad olsun ve tekrar Cumhuriyetimizn kurucusu için hepinizden özür dilerim" diye konuştu. Ardından CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in sözleri üzerine gerilim yaşandı. CHP'liler ile AK Partililer birbirinin üzerine yürürken, bazı AK Partililer Özkes'e "Sahtekar. Sahtekar hoca. Dincibaşı" diye bağırdılar. Partili arkadaşlarınca uzaklaştırılan Özkes de "Kahpelik yapmayın" diye karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tülay Babuşçu İsmet İnönü Ak Parti Twitter Güncel Haberler

500

Yorumlar (144)

RASİM PARAYOK:

MİĞDEM BULANIYOR BU TÜR İNSANLARI GÖRÜNCE

15
89
yanıtYanıtla
Adam:

EDEP kadin, biraz edep. Osmanli meraklisi, sen kim oluyorsunda rahmetli Inönü''ye kahpe diyorsun. Bu ne seviyesizlik, bu ne terbiyesizlik. AKP nin kadinlari bir baska yalaka oluyorlar.

20
32
yanıtYanıtla
rauf:

adi chpliler once twitterda pkk sempatizanligi yapan chpli vekilere TEPKI VERSIN

33
16
yanıtYanıtla
EZUDEK:

AKP ZİHNİYETİ ARTIK ÇOK AGRESİF SAĞA SOLA ŞUURSUZCA SALDIRIYORLAR.

32
14
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Pacavra, bilimden uzak, harem icinde gununu gun eden, baba, evlat, anne katili osmanliyi isteyen beyinsizler.

33
6
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

AKP YÜZDE 52 TEMSİL EDİYOR İSTEMEYEN MARSA GİTSİN:)

12
27
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Evlat katili, harem agasi pacavra kiyafetli osmanli, yok artik. Laik Turkiye Cumhuriyeti var, seve seve kabul edeceksiniz, arap bozuntulari sizi.

27
10
yanıtYanıtla
OSMANLI:

İNENÜ ERMENİ KÖKENLİDİR LOZANDA VERMEDİĞİ TOPRAK KALMAMIŞTIR

17
19
yanıtYanıtla
türk:

Ey arap beyinliler ve kürtler sizin dininiz islamiyet size tepe tepe kullanın, biz türküz türk oğlu türküz bizim dinimiz kemalistliktir . . . Atam ruhun şad olsun . . . . yaşasın Türk milliyetçiliği büyük mhp

11
23
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Turk dusmani, arap bozunutusu osmanli özentileri

15
16
yanıtYanıtla
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title