Haberler

Master Of Cake İstanbul 2018 Pastacılık Festivali"

Türkiye ve yurt dışından, pastacılık alanında çalışmalar yapan girişimci ev hanımlarının yanı sıra pastacılık sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin katıldığı Master Of Cake İstanbul 2018 Festivali başladı.

Türkiye ve yurt dışından, pastacılık alanında çalışmalar yapan girişimci ev hanımlarının yanı sıra pastacılık sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin katıldığı Master Of Cake İstanbul 2018 Festivali başladı.

Samsunlu Yöneticiler, Sanayiciler ve İş adamları Derneği'nin (SAYSİAD) ana sponsorluğunda pastacılık dünyasını bir araya getirmeyi hedefleyen uluslararası organizasyon, birbirinden renkli görüntülerle ziyaretçilere kapılarını açtı.

Florya'da bir otelde gerçekleştirilen festivale ilişkin AA muhabirine bilgi veren Festival Koordinatörü Zümra Uludoğan, etkinlikte uluslararası şeflerin gösterileri, ücretsiz eğitim atölyeleri ve pasta eğitimleri olacağını belirterek, etkinliğe 500'e yakın pastacının katılacağını bildirdi.

Pasta severleri ve mesleğine yeni lezzetleri sanatla bağdaştırarak katmak isteyen herkesi, festivale beklediklerini ifade eden Uludoğan, şöyle konuştu:

"Sektörümüze yepyeni bir soluk getirecek olan festivalimizde dünyaca ünlü pasta şefleri ve milli takım şeflerimizin özel sahne şovları ve eğitimleri yer alacak. Samsun'dan doğan bir marka yarattık muhteşem bir katılım var iki gün süre içerisinde çok büyük şovlar gerçekleşecek. Türkiye genelinden ve yurt dışından katılımlarımız var. 50'nin üzerinde yabancı misafirlerimizi ağırlıyoruz. Festivalimiz çikolata ve pasta ağırlıklı bir festival. Türk toplumu olarak biz çikolatayı severiz, gelin çikolatayı tadın. Biz burada firmaları da bir araya getiriyoruz 20 metrekarelik alana tamamı pastadan ve çikolatadan kurulan heykellerin ve her şeyin çikolata olduğu atmosfer kuruluyor ve ülkemizde bir ilk."

Pastanın geliri şehit ailelerine bağışlanacak

Master Of Cake İstanbul'da pastacılar, festivalin ilk gününde hazırladıkları pastaları jüri üyelerine sunacak. Akşam ise özel bir gala gecesi düzenlenerek, yine Türkiye'de bir ilke imza atılacak. Şeflerin hazırlayacağı sürpriz bir pasta, açık artırma ile satılacak ve geliri şehit ailelerine bağışlanacak.

Festivalde, dünyaca ünlü cake artist Daniel Dieguez, Türkiye'nin ünlü şeflerinden Tuba Geçkil ile birlikte çok özel bir pasta show performansı sundu. İki usta şef, özel bir alanda dünyada ilk kez denenecek dev platformlarda devasa pastalar yaptı. Milli takım şeflerinden Ebru Savaş ve Nilay Bektaş Mağralı da eserlerini sundu.

Pasta severlerin hem alışveriş hem de keyifli bir zaman geçirmeleri için birçok markanın standının da yer alacağı festivalde, arzu eden katılımcılar yine ünlü pasta şefleri Ebru Savaş, Zülcenah Kunter ve Nurcan Özkara'nın vereceği tam günlük eğitimlere ücretsiz katılabilecekler.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Cake Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title