Haberler

Maslak'ta Feci Kaza!

Güncelleme:

Yolcu minibüsü önce sollamaya çalıştığı otomobile ardından bariyerlere çarptı. Çok sayıda yaralı var.

Yolcu minibüsü önce sollamaya çalıştığı otomobile ardından bariyerlere son olarak da aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Feci kazada minibüsteki 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Maslak'ta sabah saatlerinde yolcu minibüsün karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Minibüsün içinde sıkışan yolcular itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 52 yaşındaki Turgut B'nin kullandığı yolcu minibüsü Maslak Büyükdere Caddesi'nde bir otomobili sollarken kontrolden çıktı. Minibüs önce sollamaya çalıştığı araca, sonra bariyerlere ardından da aydınlatma direğine çarptı. Saat 09.30 sıralarında meydana gelen kazada sürücü B. ve 6 yolcu yaralandı. TEM katılımından 10 metre ileride meydana gelen kazada, minibüste bulunan yaralıların yardımına yoldan geçen sürücüler koştu.

2 YARALININ DURUMU AĞIR

Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Turgut B. ile yolculardan Özgür Sevgi Göktaş (38)'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Diğer yaralılar Murat Küçükosman (34), Pembe Siliman Salı (56), Hakan Efe Kızılışık(30), Özkan Turan (26) ve ismi belirlenemeyen yolcunun da kaldırıldıkları hastanelerde tedavisi devam ediyor

Kaza yapan araçlar bariyerler kesildikten çekici yardımı ile kaldırıldı. Yolun yıkanmasından sonra yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalan Büyükdere Caddesi, Beşiktaş yönü trafiğe açılabildi. Bu sırada uzun bir araç kuyruğu oluştu. Minibüsün kendisini sollamaya çalıştığını iddia eden otomobil sürücüsü Ersan Çam, 'Ben sağ şeritte seyir halindeydim. Minibüs sol şeritten geliyordu. Bir anda sağa kırdı" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title