Haberler

MARAŞ DONDURMASI FİLM OLUYOR

Güncelleme:

MARAŞ dondurması, 'Külahıma Anlat' filmiyle beyaz perdeye taşınıyor.

MARAŞ dondurması, 'Külahıma Anlat' filmiyle beyaz perdeye taşınıyor.

Senaryosunu Banu Şentürk'ün yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Karaağaç'ın oturacağı filmin çekimleri, 30 Kasım'da başlayacak. Filmin ana sponsorluğunu üstelenecek firma yetkilisi Atilla Kanbur ile toplantı yapan yapımcı Cüneyt Şentürk, filmin çekimlerini yoğun çalışmayla 15 günde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Filmin senaryosunun 3 yıl önce yazıldığını ancak pandemi nedeniyle çekimleri ertelemek zorunda kaldıklarını ifade eden Şentürk, "Külahıma Anlat projesi, eşimin yazmış olduğu bir senaryo. Yönetmenliğini Ahmet Karaağaç ve benim üstlendiğim, aynı zamanda yapımcılığını da yapacağım bir proje. Başrollerde Tuğba Özay, Okan Karacan, Naci Taşdöğen ile Max Bendo yer alacak. Çok değerli bir kadroya sahibiz. Projemiz, dondurmayla hayatını geçindiren bir ailenin trajikomik hikayesi. Burada aşk hikayesi de var. Startımızı 30 Kasım gününden itibaren vereceğiz" dedi.

KÜLTÜREL DEĞERLER BEYAZ PERDEYE YANSIYACAK

Nisan ayında gösterime girmesi planlanan filmin senaryosu hakkında da bilgi veren yapımcı Cüneyt Şentürk, şöyle devam etti:

"Naci Taşdöğen dondurma ustası olacak. Okan Karacan, dondurma ustasının oğlu Mert rolünde, Tuğba Özay ise Mine rolünde olacak ve bunlar aşk yaşayacak. Max Bendo da Mert'in yakın arkadaşı. İstanbul'dan beraber geliyorlar, babasına yardımcı olmak amaçlı. Bu trajikomik hikaye, aşk hikayesiyle birleşip, Kahramanmaraş'ın tüm kültürel örf adetlerini en uygun şekilde beyaz perde de tanıtacağız inşallah. 'Külahıma Anlat'ın esprili yanıyla birlikte mesajı da var. Biliyorsunuz, dondurmacılıkta manda sütüyle keçi sütü çok önemlidir. Keçi sütünün de değerini çok iyi biliyoruz, Maaş dondurmasında. Bunun kavgasını, tartışmasını yapana 'Sen onu benim külahıma anlat, keçi sütü tamamdır' der. Bunu farklı yerlerde de kullanacağız, bu sadece bir örnek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Şentürk Kahramanmaraş Yönetmen Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title