Haberler

Manisa'da Parklarından 'Martılar' Sorumlu

Manisa'da parklarından 'Martılar' sorumlu

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Martılar' isimli bisikletli timi, yaz aylarında parklarda yaşanan olaylara müdahale edecek. 8 kişilik tim, bütün parkları gezerek sorunlara anında müdahale edecek.

Mahalle muhtarları ve vatandaşın parklarda yaşanan sorunlara yönelik şikayetleri sonrası Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nce 'Martılar' isimli bisiklet timi kuruldu. 8 kişilik tim, ilk görevlerine çıktı. Vatandaşlar bisikletli polisleri görünce şaşırdı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın, bisikletli polislerin vatandaşların yoğun olduğu park ve bahçelerde, rahatsızlık veren şahıslara veya asayiş olaylarına anında müdahale edeceklerini söyledi. Bisikletlerde flanşör ve siren sisteminin de bulunduğunu kaydeden Aydın, bisikletli polislerin 16.00 ile 24.00 saatleri arasında görev yapacağını ifade etti. Aydın, "Gelen şikayetler üzerine bisikletli tim kurduk. Yaz aylarında vatandaşlar geç vakitlere kadar park ve bahçelerde oturuyorlar. Onların güvenliğini sağlamak için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde martılar isimli bisikletli polislerimiz görev yapacak. Hem de araçların gidemediği yerlere kolayca ulaşıp huzuru ve güvenliği sağlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sezgin Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title