Haberler

Manisa Anasınıfını Yenilediler

Anasınıfını yeniledilerMANİSA İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimince hayata geçirilen 'İyiliğe var mısın' projesi kapsamında Özel Ülkem Koleji Okul Aile Birliği'nin destekleriyle, Maldan İlkokulu'ndaki anasınıfı yenilendi.

Anasınıfını yenilediler

MANİSA İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimince hayata geçirilen 'İyiliğe var mısın' projesi kapsamında Özel Ülkem Koleji Okul Aile Birliği'nin destekleriyle, Maldan İlkokulu'ndaki anasınıfı yenilendi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminin hayata geçirdiği 'İyiliğe Var Mısın' projesi kapsamında Özel Ülkem Koleji Okul Aile Birliği, Yunusemre İlçesi'ndeki Maldan İlkokulu'nun anasınıfını yeniledi. Okuldaki 13 minik öğrencinin eğitim aldığı anasınıfına halı, masa, sandalye, perde, dolap, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri alınırken, tuvalet ile merdiven trabzanı da yeni görünümüne kavuşturuldu. Yenilen anasınıfı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Ar-Ge birimi sorumlusu Necmettin Okumuş, Maldan İlkokulu Müdürü Hüsamettin Yıldırım, Özel Ülkem Koleji Müdür Yardımcısı Mehmet Kalfaoğlu, Özel Ülkem Koleji Okul Aile Birliği başkanları Tülay Aras ve Tülay Yorulmaz katıldı. Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Özel Ülkem Eğitim Koleji'nden Maldan İlkokulu'na destek talebini duyduklarında çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Ülkem Koleji sosyal sorumluluk projesi kapsamında anasınıfını okul öncesi öğrencilerine yakışır bir şekilde dizayn etti. Öğrencilerimiz buradan yıllarca istifade edecek. Buradan yetişen öğrencilerimiz ülkenin dört bir yanında vatanına ve milletine hizmet edecek, ailelerine de hayırlı birer evlat olacak. Emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilerin zeybek gösterisi izlendi. Daha sonra ise kurdele kesimi ile anaokulu açılışı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Dernekbaş ve beraberindeki minik öğrenciler yenilenen anasınıfını gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Recep Dernekbaş Yunusemre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title