Haberler

Malkara Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti Belirlendi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Malkara Ziraat Odası toplantı salonunda, SYDV Müdürü Selda Köroğlu'nun yönettiği ve mahalle muhtarlarının katılımı ile yapılan seçimde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeliğine 1 yıl süre ile Hacıevhat Muhtarı Rafet Çıngar ve Ahmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ünal Arslan seçildi.

Mütevelli üyesi seçilen Muhtar Ünal Arslan, "Bir yıldır görevdeydik ve yeniden seçilerek güven tazeledik. Arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Hacıevhat Muhtarı Rafet Çıngar da, "Bu göreve layık görüldüğüm için teşekkür ediyorum. Yeni görevimizde ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kulandı.

Seçimin hayırlı olmasını temenni eden Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, seçilen muhtarları tebrik edip, başarılar diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ünal Arslan Ahmetpaşa Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title