Haberler

Mahsun Kırmızıgül'ün Yeni Filmindeki Çıplak Sahne İçin, Köy Boşaltıldı

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Mucize'nin çekimlerinde Aziz karakterinin senaryo gereği çırılçıplak koşması gerekti. Bu yüzden anonsla çekimin yapıldığı köy boşaltıldı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi "Mucize"de çırılçıplak koşması gereken Aziz karakteri için çekimin yapıldığı köy boşaltıldı.

Mucize filminin Kars'ın bir köyünde gerçekleşen çekimlerinde filmin önemli bir sahnesi için köydeki kadınlar ve çocuklar kocaları tarafından bir gün için başka köye götürüldü.

KÖY HEYETİ KÖYÜN BOŞALTILMASI KARARINI ALDI

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Mucize filminde çekeceği bir sahne için bir hayli zorlandı. Filmde Aziz karakterini canlandıran Mert Turak, senaryo gereği köyün içinde çırılçıplak koşması gerekiyordu. Kırmızıgül durumu köy muhtarına anlatınca, muhtar da durumu köy heyetiyle paylaştı. Köy heyetinin aldığı karar ilgi çekiciydi. Köyde yaşayan kadınlar ve çocukların yakın köydeki akrabalarına bir günlüğüne gönderilmesi kararlaştırıldı.

Alınan kararı set ekibi, oyuncular, Mahsun Kırmızıgül ve köyde yaşayan köy halkı caminin ses siteminden yapılan açıklama ile duydular.

"YARIN ÇIRILÇIPLAK BİR HERİF KOŞACAKTIR"

Yapılan duyuru şöyleydi: Duyduk duymadık demeyin, Mahsun Kırmızıgül'ün filminde çırılçıplak bir adam koşacaktır. Onun için köydeki bütün kadınlar ve çocuklar yarın başka köylere misafirliğe gitmesi önemle rica edilir. Duyan herkese söylesin yarın çırılçıplak bir herif koşacaktır. Haberiniz olsun.

Bu cami duyurusundan sonra çekim günü köyde kadın ve çocukların olmadığı bir ortamda çekimler gerçekleşti.

FİLMİN KONUSU:

1960'ların yoksulluk içerisindeki Türkiye'sine ayna tutan film, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de beyazperdeye taşıyor. Ege'nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor.

Başarılı müzik kariyerinin ardından sinemaya yönelen yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül'ün beşinci uzun metrajlı filmi olan Mucize, yine dram öğelerinin ağır bastığı bir öyküye sahip. Senaryosu da Kırmızıgül'e ait olan projede Talat Bulut, Mert Turak gibi isimler yer alıyor. Film 1 Ocak 2015'te izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Mert Turak Kars Medya Magazin Kültür Sanat Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (74)

caner:

KÜRTLER BÖYLE ZATEN ÇIPLAK ADAMLARA BAKARLAR ZERRE UTANMAZLAR

13
57
yanıtYanıtla
adamsinmobilWeb@haberler.com:

Mahsum adam gibi adamdır Turk olarak gurur duyuyorum kürtlerin dibi

23
23
yanıtYanıtla
Neden sence...m@m.m:

Ayni zamanda pkkli oldugu icinmi

yanıt3
yanıt2
Cekin su resmi...m@m.m:

Ben mecburmuyum kac gündür gözlerimle günah Islemeye,,daha ne kadar reklamini yapacaksiniz pis pkklinin filminin Haber okumaya aciyoruz,hoopp karsimda ciplak adam....

yanıt4
yanıt5
KritikMobil-ANDROID:

En son Drakula filmini izledim. Adamlar Fatih i bile bizim 1453 ten daha delekanli cekmisler. Biz kendi paramizla kendimizi rezil ederiz. Yine Bati ailecek adam gibi fulm ceker. Bizdekiler kaliteyi kufur veya cinsellikte arar. Seviyeniz bu. Ailecek izlenecek filmimiz olana kadar bunlari izlemeyelim.

32
8
yanıtYanıtla
isimszmobilWeb@haberler.com:

Mahrem denilen bi sey var.bu insanlarda edep haya kalmamis.allh sonumuzu hayr etsin....

31
8
yanıtYanıtla
Dava İslammobilWeb@haberler.com:

Helal olsun adamlar köyü boşaltır bizde gişe rekorlarıkkırılmasına yardimci oluruz aslında o filmi cektirmemeleri lazımdı o köyde

25
10
yanıtYanıtla
Diyar21Mobil-ANDROID:

Sevgili Mahsun. Ben bir Diyarbakırlı olarak senin böyle bir senaryoyu yönetmenden utandım. Ben o köyün muhtarı olsaydım böyle bir sahne çekmene izin vermezdim. Yazık. Edep haya diye bir şey kalmamış. Allah sonumuzu hayretsin. İllaki anadan doğma çıplak olmasına gerek yoktu.

28
6
yanıtYanıtla
OsmanlimobilWeb@haberler.com:

Cekim yaptiklarinin ne kadar adice bisey oldugunu bilerek köyü bosaltirlar ama yarin birgün bu filmi 70 milyona izlettirip adinada sanat derler.Yaziklar olsun bunlara canak tutanlara.O köylüler köyü bosaltacagina burda Müslüman sokaginda salyongaz satamazsiniz deyip onlari köyden bosaltmalilardi

26
7
yanıtYanıtla
bio:

KÖylüyü kaçırttın adamı sokağa saldın diyelim peki film yayınlanırken ne yapacan seyirciyede bakmayın mı diyecen. . . .

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title