Haberler

Mafyanın Kaplanla Aslanına Gaziantep'te İsim Aranıyor

Kendini 'Baba' Filmindeki Marlon Brando'nun Canlandırdığı Mafya Babası Don Vito Corleone Karakterine Benzeten Suç Baronu Mehmet Selahattin Merih'in İstanbul Beykoz'daki Villasında Beslediği 2 Aslan ile Bir Kaplan, Bundan Sonraki Yaşamlarını Sürdürecekleri Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde Kafeslerine Yerleştirildi.

Kendini ’Baba’ filmindeki Marlon Brando’nun canlandırdığı mafya babası Don Vito Corleone karakterine benzeten suç baronu Mehmet Selahattin Merih’in İstanbul Beykoz’daki villasında beslediği 2 aslan ile bir kaplan, bundan sonraki yaşamlarını sürdürecekleri Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde kafeslerine yerleştirildi.

20 saatlik bir yolculukla önceki akşam Gaziantep’e getirilen 1.5 yaşındaki ’Şila’ adlı kaplan ile henüz isim verilmeyen 8 aylık 2 yavru aslan, geceyi getirildikleri kamyonun üstünde, branda altında geçirdi. Kaplan ve aslanların bulundukları kafesler vinçle indirilip, barınaklarına taşındı. Hayvanat Bahçesi Müdürü Mehmet Celal Özsöyler, hayvanların yeni yerlerine alışma aşamasında olduğunu ve yaklaşık 10 gün sonra ziyaretçilerin görebileceğini açıkladı. Özsöyler, aslanlara önümüzdeki günlerde isim vereceklerini, yeni gelen hayvanlarla kaplan sayılarının 3’e, aslan sayısının ise 5’e yükseldiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title