Haberler

Maden Şehidinin Eşinin Feryadı: 'Gitme Mezarın Olacak' Dedim

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki kömür madeninde meydana gelen faciada yaşamını yitiren işçilerden 33 yaşındaki Erdal Demirel'in cenazesi, Aydın'ın Didim İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki kömür madeninde meydana gelen faciada yaşamını yitiren işçilerden 33 yaşındaki Erdal Demirel'in cenazesi, Aydın'ın Didim İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Didim Cemevi'nde yapılan cenaze töreninde Erdal Demirel'in eşi Ayfer Demirel'in "Sana 'Gitme Erdal mezarın olacak o maden' dedim. Gittin. Ben şimdi seni bekleyen oğluna ne diyeceğim Erdal?" feryatları yürekleri dağladı.

Ailesi Didim'de yaşayan Erdal Demirel, Soma'daki kömür madeni faciasında hayatını kaybetti. 4 yıl önce kardeşleri Murat Demirel ve Cengiz Demirel ile Soma'daki kömür madeninde işe başlayan Demirel, eşini ve 3 yaşındaki oğlunu ailesinin yanında bırakarak çalışmaya gitti. Madende gündüz vardiyasında çalışan Erdal Demirel, patlamanın meydana gelmesinden kısa süre önce ocağa indi ve yaşamını yitirdi.

Demirel'in cenazesi, bugün Didim Cemevi'nden son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı CHP'li Deniz Atabay, İlçe Emniyet Müdürü Ömür Candemir ile çok sayıda kişi katıldı. Kaymakam Ersin Emiroğlu ve Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, tören öncesinde acılı aileye başsağlığı diledi.

GERGİNLİK YARATAN ÇELENK

Cenaze alanına AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş'ün çelenk göndermesi kısa süreli gerginliğe neden oldu. Cenaze için cemevi bahçesinde bulunan bir grup genç, çelengi getiren görevli ile tartışıp, "Hem öldürüyorlar hem de çelenk gönderiyorlar" dedi. Çelengi parçalayan gençler, vatandaşların araya girmesiyle kısa sürede sakinleştirildi.

EŞİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Geride acılı ailesi ile birlikte 3 yaşındaki oğlunu bırakan Erdal Demirel'in tabutunun başına giden eşi Ayfer Demirel, sinir krizi geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık görevlilerinin müdahalesi ile kendine gelen genç kadın, "Bana 'Gitme' dedim. 'Gitme Erdal mezarın olacak o maden' dedim. 'Herşey çocuğum için' deyip gittin. Ben şimdi her akşam 'Babam gelsin' diye bekleyen oğluna ne diyeceğim Erdal?" diyerek ağıt yaktı. Erdal Demirel'in cenazesi cemevinde alınan helalliğin ardından Didim Asri Mezarlığı'na gözyaşlarıyla toprağa verildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Demirel Aydın Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title