Haberler

Lionlar, Alzheimer Hasta Konuk Evi İçin Seferber Oldular

Güncelleme:

Koza Lions Kulübü ile Barış Lions Kulübü ortak bir etkinlik düzenledi.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'nun titizlikle üzerinde durduğu proje olan Alzheimer Hasta Konuk Evi'ne bir destek de Koza Lions ile Barış Lions Kulübü'nden geldi. ' Özlem Süer ile Moda Yolculuğu' adıyla gerçekleşen etkinlikte mankenler Alzheimer Hasta Konuk Evi için podyuma çıktılar.

Yoğun ilgi gören programa Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, Koza Lions Kulübü Başkanı Semra Turman, Barış Lions Kulübü Başkanı Esat Murat Epiri'nin yanı sıra birçok Lions kulübü başkanı ve üyeleri katıldı.

Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine ilgi gösterdiklerinden ötürü iki kulübü de kutlayan Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, "Hizmet noktasında adeta birbiriyle yarışan kulüplerimizi canı gönülden kutluyorum. Bugün burada Konuk Evi için elini taşın altına koyan Koza Lions ve Barış Lions'u özellikle kutluyor, Modacı Özlem Süer ve mankenlerine de teşekkür ediyorum. Projemize destekler sürdüğü sürece mutlu sonuca hep birlikte ulaşacağız" dedi.

Defilenin açılışını yapan Koza Lions Kulübü Başkanı Semra Turman da, "Bursa Koza Lions Kulübü olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen zaman zarfında eğitim, sağlık, çevre, çocuk ve yaşlı konularında düzenlediğimiz sayısız aktivite ile toplumumuza hizmet etmeye çalıştık. Son yıllarda ise tüm gelir sağlayacak aktivitelerimizi Alzheimer Hasta Konuk evi yararına düzenliyoruz. Alzheimer çağımızın hastalığı olarak bilinmektedir. İnsan ömrü uzadığı için önümüzdeki süreçte Alzheimer hastalığına yakalanan insan sayısı da artacaktır. Alzheimer, hasta bakıcısı içinde zorlayıcı bir süreçtir. Bu nedenle Lions kulüpleri olarak bizler Alzheimer hastaları ve onlara bakanlara destek olmak için geçtiğimiz yıl temeli atılan Hasta Konuk Evi'ni tüm gücümüzle tamamlamaya çalışıyoruz. Bugün burada elde edilecek tüm geliri Alzheimer Hasta Konuk Evi için kullanacağız. Destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Bursa'da Lionlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Modacı Özlem Süer ise modanın hiç kolay bir yolculuk olmadığını söyleyerek, modanın saç ve makyaj ile bir bütün olduğunu belirtti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Süer Moda Koza Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title