Haberler

Libya'daki Seçimler

Libya'daki seçimlerde, Mahmud Cibril'in genel başkanı olduğu Ulusal Güçler İttifakı Partisi, seçimleri önde götürüyor.

Libya'daki seçimlerde, Mahmud Cibril'in genel başkanı olduğu Ulusal Güçler İttifakı Partisi, seçimleri önde götürüyor.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Nuri el-Abbar, Libya'nın ilk başbakanı Mahmud Cibril'in liderliğini yaptığı Ulusal Güçler İttifakı Partisi'nin 1. Seçim Bölgesi Tobruk, 6. Seçim Bölgesi 1. Kısım Sebhe ve 12. Seçim Bölgesi Aziziye'den gelen sonuçlara göre seçimleri önde götürdüğünü söyledi.

6. Seçim Bölgesi 2. Kısım Vadi el-Şati'den gelen sonuçlara göre ise İslami eğilimli Adalet ve İnşa Partisi seçimleri önde götürüyor.

Nuri el-Abbar'ın verdiği bilgilere göre, Tobruk'ta 57 bin 234 oy alan Ulusal Güçler İttifakı birinci sırada, 8 bin 333 oyla İslami eğilimli Adalet ve İnşa Partisi de ikinci sırada yer alıyor.

Sebhe'de 7 bin 576 oy alan Ulusal Güçler İttifakı birinci sırada, 2 bin 241 oyla Adalet ve İnşa partisi üçüncü sırada bulunuyor. Vadi el-Şati'de ise 2 bin 70 oy alan Adalet ve İnşa Partisi birinci sırada, Ulusal Güçler İttifakı ise listede yer almıyor.

Aziziye'de 47 bin 395 oy alan Ulusal Güçler İttifakı birinci sırada yer alırken, 3 bin 755 oyla bir diğer İslami eğilimli el-Vatan Partisi ikinci sırada bulunuyor.

Muhabir: Emrah Kekilli

Yayıncı: Tarkan Demir - TRABLUS

Kaynak: AA / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Mahmud Cibril Aziziye Libya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title