Haberler

İstanbul'da erkek arkadaşıyla birlikte kuyumcuyu soyarken yakalanan kadın tanıdık çıktı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de erkek arkadaşıyla birlikte bir kuyumcu dükkanına soygun girişiminde bulunduğu esnada yakalanarak tutuklanan Azerbaycanlı Öznur Hüseynova'nın 2022 yılında motokuryelik yaparken geçirdiği bir kaza sonrası televizyonda yaşadıklarını anlattığı ortaya çıktı.

Sultangazi'de erkek arkadaşıyla kuyumcuya soygun girişiminde bulunduğu sırada yakalanan kadın şüpheli, 2022 yılında, yaptığı kazanın ardından motokuryelik yapmaya devam ettiğini DHA muhabirine anlatan Merve Öznur Hüseynova çıktı.

İstanbul'da erkek arkadaşıyla birlikte kuyumcuyu soyarken yakalanan kadın tanıdık çıktı

KUYUMCUYU SOYMAYA ÇALIŞTILAR

Olay, Cuma günü sabah saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Azerbaycanlı Öznur Hüseynova (22) ve sevgilisi olduğu iddia edilen Enes Erdoğan (27), bir kuyumcu dükkanına girdi. Erdoğan, yanındaki tabancayı iş yeri çalışanına doğrultarak kuyumcuyu soymaya çalıştı.

İstanbul'da erkek arkadaşıyla birlikte kuyumcuyu soyarken yakalanan kadın tanıdık çıktı

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDILAR

Bu sırada çevredeki esnaf durumu fark ederek kuyumcuya girdi. Silahlı şüphelileri etkisiz hale getiren esnaf, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri emniyete götürdü. Şüpheli çiftin verdiği ifadede, evlenmek için para bulamadıklarını, bu nedenle kuyumcuyu soymaya çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul'da erkek arkadaşıyla birlikte kuyumcuyu soyarken yakalanan kadın tanıdık çıktı

2 YIL ÖNCE DHA'YA KONUŞMUŞTU

Soygun girişiminde bulunan Merve Öznur Hüseynova, 2022 yılında, motokuryelik yaptığı sırada DHA muhabirine yaşadığı zorlukları anlatmış ve erkeklere meydan okumuştu. Yaptığı trafik kazasının ardından motokuryelik yapmaya devam ettiği söyleyen Hüseynova, 2 yıl önce verdiği röportajda, "Motosiklet tutkunu olduğum için 1 yıl önce motokurye olarak çalışmaya başladım. Başta ailem olmak üzere birçok kişi bana karşı çıktı. Babam, 'Bu erkek işi, sen niye kurye olmak istiyorsun? Git doğru düzgün bir iş bul, çalış' dedi. Benim için en kolay iş kuryelik. Sürekli geziyorum, yeni insanlarla tanışıyorum. İnsanlarla konuşmak, arkadaşlık yapmak daha çok hoşuma gidiyor. Bazı siparişlere gittiğimde müşteriler şaşırıp, farklı tepkiler veriyor. 'Aferin' diyenler de oluyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Çok sık kaza yapmıyorum. Bir kez kaza yaptım. O kazanın halen üzerimde korkuları kaldı. Ailem yine, mesleğe devam etmeme karşı çıktı. Ben onları ikna ederek, devam ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Mrt Dmn:

Iyiki tanidik biri imis,yabanci olsaydi ne yapardik ??

357
4
yanıtYanıtla
Cenk kececioglu:

Sinirdisi edilmeni hemen. Gocmen ve kacakcilik mudurlugu sinir disi etmeli.

273
9
yanıtYanıtla
Ali Yurt:

Kimlikle ülkeye giriş durdurulmalı dingonun ahırına döndü ülkemiz

215
9
yanıtYanıtla
aygün:

kimliğe gerek yok ki yolgeçen hanına girer gibi giriyorlar ülkeye zaten. batı sınırından başka sınır yok o sınırı da ab nin verdiği para karşılığında koruyorlar

yanıt12
yanıt1
Gh Tgv:

Sinirdisi Edin

164
4
yanıtYanıtla
Medem:

Çok haylaz yaramaz olmak iyi değil Erkek Fatma kuyruğu kapana kıstırmış:))

109
20
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Fatma ismine kurban olun, Allah (cc) sizin gibi (bilinçli yapıyorsanız eğer) müslüman isimlerini ayaklar altına alan, kötüye örnek gösterenleri kahru perişan eylesin inşaAllah.

yanıt76
yanıt43
Bozkurt:

Bizim hırsızlar yetmiyor birde Azeri yahudisi hırsızlar başladı

103
12
yanıtYanıtla
ilhan:

Artık düğün nişan bitti. Ana baba evinde oturun, ev ve eşya kira masrafı olmaz, yıllarca borç ödemeyin, kuru nikah yeter, hatta nikah yapmayın, boşanma mahkeme nafaka ile ömrünüzün sonuna kadar stres sorun yaşamayın. Yazdıklarımı beğenmeyeceksiniz, yaşayıp göreceksiniz

74
10
yanıtYanıtla
Rasad Mammadov:

Ya ne kadar onemli Azerbeycanli olmasi diyilmi? "Sinir disi edilmeli" diyilmi hatta butun pis azerileri sinir disi edin. Elinde silah soygun ortagi turku ne yapacaksiniz? Sinir disimi yoksa ne?

53
25
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title