Haberler

Kulu Makası'ndaki Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 35 Yaralı

Güncelleme:

Zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesindeki kazaya 18 aracın karıştığı, 1 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Gece saatle, Kulu Makası'nın Ankara yönü çıkışındaki akaryakıt istasyonları önünde, yolda oluşan gizli buzlanma ve sis nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kazaya, 18 aracın karıştığı, 1 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı açıklandı. Hayatını kaybeden kişinin 17 yaşındaki Osman Avcı olduğu öğrenildi. Avcı'nın cenazesinin Kulu Devlet Hastanesi morgun götürüldüğü, yaralıların Konya, Aksaray ve Ankara'daki hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

Kulu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece meydana gelen zincirleme trafik kazasına 18 aracın karıştığını söyledi.

Yetiş, 18 aracın ardı ardına meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında çarpıştığını vurgulayarak, "18 aracın karıştığı bu 3 trafik kazasında 1 kişi öldü, 35 kişi yaralandı. Bu 3 kazanın dışında da hızını alamayan araçların neden olduğu 3 ayrı maddi hasarlı trafik kazası daha oldu. Bu kazalara da 12 araç karıştı. Toplamda 6 ayrı trafik kazasına 30 araç karıştı" dedi.

Öte yandan kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolun, tekrar açıldığı bildirildi.

Kaza bölgesine gelen bir ambulansın, iki kamyona çarptığı, 112 Acil Servis ekibinden yaralananın olmadığı öğrenilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Avcı Konya Kulu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title