Haberler

Köy Çocukları ile Sinema Buluşuyor

Gaziantep Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından köylerdeki çocuklara film gösterimi gerçekleştiriliyor Burç köyünde çocuklar, Jandarma Genel Komutanlığının tanıtım filminin ardından "Çirkin Ördek Yavrusu" adlı animasyon çizgi filmini izledi

Gaziantep Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından köylerdeki çocuklara film gösterimi gerçekleştiriliyor.

Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Burç köyünde çocuklara yönelik film gösterimi yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, köy okulunun bahçesindeki etkinlik öncesinde çocuklara, üzerinde "156 Jandarma" yazılı balon dağıttı, şeker verdi. Sinema izleyemeye gelmek isteyen yaşlı vatandaşlar da askerlerin yardımıyla etkinlik alanına getirildi.

Şahinbey Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Öztürk, yaptığı açıklamada, faaliyeti önemsediklerini söyledi.

Belediye sınırları dışında kalan yerleşim alanlarında emniyet, asayiş ve kamu düzeninin korunmasını sağlayan, diğer kanun ve nizamların verdiği görevleri yerine getiren, silahlı, askeri bir güvenlik ve kolluk kuvveti olan jandarmanın sosyal duyarlılık projeleriyle de vatandaşa hizmet verdiğini ifade eden Öztürk, "Burada yaptığımız faaliyetin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Çünkü ilk kez sinema izleyecek kişiler olabilir. Ben ilk sinema filmini 15 yaşındayken izlemiştim. 10-15 yaşındayken sinema izlemiş olmam benim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Öztürk, köylerde çocuklara yönelik film gösterimini devam ettireceklerini bildirdi.

Etkinlikte çocuklar, Jandarma Genel Komutanlığının tanıtım filminin ardından "Çirkin Ördek Yavrusu" adlı animasyon çizgi filmini izledi.

Bazı çocuklar, ilk kez sinema filmi izlediklerini ve keyif aldıklarını dile getirdi. - Gaziantep

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Öztürk Gaziantep Şahinbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title