Haberler

Köprü Faciasında 1 Ceset Daha Bulundu

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ndeki köprü faciasında kayıp 9 kişiden 1'inin cesedi bulundu.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ndeki köprü faciasında kayıp 9 kişiden 1'inin cesedi bulundu. Böylece Filyos Çayı'ndan çıkarılan ceset sayısı 7'ye ulaşırken, 8 kişi hala kayıp.

Geçen 6 Nisan'da çöken Çaycuma Köprüsü'nün 48 metrelik bölümüyle birlikte alttan geçen Filyos Çayı'na 15 kişi düştü. Kayıplardan 3'ünün cesedi olaydan 6 gün sonra bulunan minibüsten çıkarılırken, 3 ceset de çayın sazlık alanlarında bulundu.

Facianın 14'üncü gününde bir ceset daha bulundu. Saat 15.30 sıralarında Saltukova Beldesi Çömlekçi Köyü mevkiinde vatandaşlar, suyun yüzeyinde bir ceset gördü. Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen AFAD ekibi, çöken köprüden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki cesedi botla kıyıya çıkardı. Yapılan incelemede cesedin, köprüden yürürken çaya düşenlerden 66 yaşındaki Ali Rıza Kaya'ya ait olduğu belirlendi.

Cumhuriyet Savcısı'nın ceset üzerinde yaptığı inceleme sırasında gelen Ali Rıza Kaya'nın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kaya'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Köprü faciasında, aralarında Çaycuma Belediye Başkanı AK Partili Mithat Gülşen'in babası ve yeğeni de bulunan kayıp 8 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. - Zonguldak / Çaycuma

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Filyos Çayı Rıza Kaya Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title