Haberler

Konya'da Karbonmonoksit Zehirledi: 3 Ölü

KONYA'da iki ayrı evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir çift ile 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

KONYA'da iki ayrı evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir çift ile 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Ölen çocuğun 3 yakını da tedavi altına alındı.

İlk olay, saat 10.30 sıralarında merkez Meram İlçesi, Loras Mahallesi Esfendiyar Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 3 katlı evin ikinci katında oturan 30 yaşındaki Mustafa ve 27 yaşındaki Sultan Şahin çiftinden haber alamayan komşuları eve gitti. İçeriye girince Şahin çiftini evde hareketsiz halde bulan komşuları. durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Mustafa Şahin, eşi Sultan ve 7 yaşındaki oğlu Ahmet'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini, diğer oğlu 3 yaşındaki Mustafa'nın ise öldüğünü belirledi. Anne, baba ve çocukları Ahmet ambulanslarla Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Zehirlenerek hayatını kaybeden Mustafa Şahin de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. İkinci zehirlenme olayı ise merkez Karatay İçesi Akabe Mahallesi Saçlı Kasap Caddesi'ndeki tek katlı müstakil evde meydana geldi. 80 yaşındaki Mehmet Ünüvar ile eşi 57 yaşındaki Nazlı Ünüvar'dan haber alamayan yakınları eve geldi. Yanlarında bulunan anahtarla içeriye giren yakınları çifti hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Ünüvar çiftinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. Çiftin cesedi Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis her iki olayla ilgili soruşturma başlattı. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultan Şahin Meram Konya 3. Sayfa Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title