Haberler

Konya'da "Demokrasi Destanı" Konulu Fotoğraf Sergisi

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle, 15 Temmuz demokrasi destanı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle, 15 Temmuz demokrasi destanı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Konya Adalet Sarayı'nda düzenlenen serginin açılışına, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, adliye ve baro mensupları katıldı. Kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldıktan sonra açıklamalarda bulunan Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, "Milletin, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne yönelik tepkisini, demokrasiye, devletine, milletine bağlılığını ifade ettiği o muhteşem günlerin fotoğraflarını bir kez daha görerek hatırlayalım istedik. Hayırlı uğurlu olmasını ve izleyenlere de ders ve ibret vesilesi olmasını diliyorum" dedi.

Açıklamaların ardından sergi Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ve konuklar tarafından gezildi. 34 fotoğrafın yer aldığı sergi, 1 hafta boyunca herkese açık olacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Bestami Tezcan Aladağ Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title