Haberler

Ağıla girip koyunlara değnekle işkence yaptı

Güncelleme:

Balıkesir'de Ercan C. komşusunun ağılına girip koyunların anüsüne değnekle müdahalede bulundu. İşkence anları güvenlik kamerasına yansırken gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin (27) koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un şikayetiyle gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Ercan C., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AĞILA GİRİP KOYUNLARA DEĞNEKLE İŞKENCE YAPTI

Dursunbey'in kırsal Aşağı Akçaalan Mahallesi'nde yaşayan Şeref Karabulut'a ait 100 küçükbaşın bulunduğu sürüden ilk olarak geçen 28 Haziran'da 15 kuzu kayboldu, sonra da hayvanlarda yaralanma ve ölümler başladı, 15 koyun ise yavrularını kaybetti. Olayların sürmesi üzerine Karabulut, ağıla geçen 18 Aralık'ta güvenlik kamerası taktırdı. Karabulut, hayvanlar tekrar yaralanınca, kamera görüntülerini izleyip, komşusu Ercan C.'nin ağıla girdiğini ve hayvanlara işkence yaptığını gördü. Karabulut, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın gözaltına aldığı Ercan C., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Ercan C., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Komşusu Koyunlara İşkence Yaptı

HAYVANLARIN SAHİBİ İSYAN ETTİ: GÖRÜNTÜLER ÇOK ZORUMA GİTTİ

Güvenlik kameralarını taktırmadan önce 3 ayrı sefer koyunlarına müdahale edildiğini, çalınmalar, yaralanmalar ve ölümler olduğunu söyleyen Karabulut, ayrıca 15 koyunun da yavrularının doğmadan öldüğünü söyledi. Olayın ardından kanıt bulamadığı için kamera taktırmak zorunda kaldığını söyleyen Karabulut, hayvanların anüs bölgelerine değnekle müdahalede bulunulduğunu belirterek, "Hayvanlarımız yine yaralandığında güvenlik kameralarını izledik ve olay ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında da görüldüğü gibi koyuna değnekle müdahale etmiş. Görüntüyü gördüğümde çok zoruma gitti. Adaletimize güveniyorum ve adaletin sağlanmasını istiyorum. Hayvanların bu eziyeti görmesi beni çok üzdü" dedi.

Komşusu Koyunlara İşkence Yaptı

"28 KOYUNUM AĞIZLARINDAN KAN GELE GELE ÖLDÜ"

Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, "Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok. Bu olay kaç defa tekrar etti. Daha önce ağızlarından kan gele gele 28 koyunumuz öldü. Büyükbaş hayvanların olduğu yerde kamera yok, oraya da girmiş ama ne olduğunu bilmiyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Şeref Karabulut'un koyunlarına değnekle şiddet uygulayıp işkence yapan komşusu Ercan C., önce hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Kamera görüntülerinin izletilmesi üzerine suçunu itiraf eden Ercan C., ifadesinde, "Düvelerimden 3'ü daha önce çalındı. Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Hayvan Hakları Güvenlik Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Aysegulll:

Aynı olayı sana yaparlar inşallah,bir tarafından sopaları,degnekleri sokarkar sende kan kusarak geberirsin

330
3
yanıtYanıtla
ali taş :

İyi de bunu serbest bırakana ne muamele yapmalı siz söyleyin?

286
5
yanıtYanıtla
Kadir:

bu insanlar ne yiyip ne içiyor ki bu hale geliyor çok merak ediyorum. ne desek az bu adama, garibim küçükbaş hayvanın ne suçu var, sana ne zararı var, madem komşunu sevmiyorsun nefret ediyorsun git ona söyle ne diyeceksen.

251
1
yanıtYanıtla
SMMM:

Lanet olsun böyle insanlara.Resmen iç organlarını parçaladı hayvanın.

211
5
yanıtYanıtla
Cengizhan Çakmaz:

Bu kadar kalpsiz nasıl olabiliyor insanlar artık aklım almıyor ya. Allah'ın sessiz kulları bunlar hesapları en ağır şekilde sorulacak.

199
2
yanıtYanıtla
Sedat AKYÜZ:

Aynı muamele yapılmalı kendisine

188
2
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Burada bi adam vardı rahmetli oldu komşusu ile arası bozuktu bi gece gidiyor agilda ne kadar hayvan varsa bıçakla boğazları ni kesiyor ve bunu gururla anlatıyor yakınlarına sonra nemi oluyor adam gırtlak kanseri oluyor boğazının her tarafı hortum dolu Dr lar kesmiş nefes aldı bir süre sonra mefta oldu gerisi Allah'a kaldı artık

114
3
yanıtYanıtla
Aysegulll:

eeeee etme bulma dünyası burası kim neyi hak ediyorsa Rabbim çok büyük Yaptıgını yaşatmadan canını almaz ALLAH

yanıt80
yanıt2
Est Este:

hikayeyi geçç. hukuki olarak sonuç ne oldu, ona bak.

yanıt24
yanıt6
Lafı sokarım:

vayyyy vayy içime ata ata şiştim.

70
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title